Sabtu, 13 November 2010

tentang najwa...(mood soul & jazz)




 
 
inilah najwa mahiaddin

owh

i started to fall in love with her voice
when she was a guest in HotFm carta 30 last few weeks
damn she was awesome!!!
eh cakap omputey lak
 ntah sapa2 ntah hotfm jemput kan
sekali bila minah ni nyanyi
perghhhhh
klimaks!!!!
eh over
 
 

tapi sejujurnya
najwa mmg punya vokal yg rare dan ori
tak perlu jadik black singer utk jadik penyanyi jazz n soul yg bagus
tak perlu mendayu2 seperti tok itiku (katanya) untuk be in market
dan 
paling penting
tak gunakan ayahanda beliau mcm dafi
untuk mencarik kefemesan

yerp
wee need serious talent
not penyanyi maggie kari
sekejap nk berlakon,sekejap nak nyanyi,sekejap nak jadi dj
owh ni my opinion je okeyy
jangan marah2
nanti cepat monopose


baideway
kalau ada show beliau mmg nak pegi tengok
najwa nk vvip pass plss
**wink.wink*

note
udah2lah kecoh pasal artis becium ke bertenggek ke ape ke
yang baik jadikan teladan yg buruk buangkan dari kehidupan
.simple.



sekian,belog kali ini.

yang jazzy mazzy waklu,
achik ezam

2 ulasan:

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

I loike Jazz...
and she's soooo cute!
*teringin nak photoshoot dengan baloon2 macam tue...*
(^^,)

achik ezam berkata...

vee:she's superb!!!!

I xpandai lg nk ambik gambar chrispy clear mcm tuh....heheheh