Rabu, 15 Disember 2010

tentang telepon....


ini telepon2 saya
semua dapat free
skendel kampeni bagik larrrrr
korang ada???
heheehehe
tapi



saya jarang bagi phone number
atau mintak phone number
vice versa
 
 

saya juga jarang bercakap dalam telepon
atau mengangkat telepon
vice versa

but ironically
saya bekerja di kampeni line telepon
dan kerjanya menjawab panggilan telepon
atau membuat panggilan telepon
vice versa


 
 
moral of the story
kalau ada hal sila sms saja
saya mmg tasuke jawab telepon sindiri
unless kolo awak comel
ngeeeeeeeeeeeeeeeee

 
 pecah kaca pecah gelas
sudah baca jangan ramas
 

 tapaham nape budak2 yg muda2 suker citer pasal coli
huhuhuhu
layannnnnnnnnn

 
 
 
 
sekian,blog kali ini.

yang sewel,
achik ezam

12 ulasan:

h a n i e berkata...

tp dia suka mesej time drive dan mengekek mcm org gila. smp terswap henpon dkat touch n go..

eh..terpec lobs..kahkahkahkahkah!!!

Liliyuli berkata...

sebab dah penat nak menjawab panggilan orang masa bekerja. ai penah alami..keh3

incik mumu berkata...

eleh.. sile mesej konon..
saploh mesej yang antar, satu pon susah nak reply..
ape kes..??
haha..

achik ezam berkata...

haniebek:mmg suke peclobs kan!!!!!hohoho...


Liliyuli:kannnnnnn......espeseli lepas abeh keje kolo nak cakap pon penting2 aje...nak bergayuttt mmg sakit telinga lah...

Mumu:pitenah!!!!!

incik mumu berkata...

mane de pitenah..
betol what..
mesej kat talipon mmg ssh sangat nak rply nye..
kene mesej kat fesbuk jek, baru reply..
keh keh keh

achik ezam berkata...

mumu:haippppp manade....semua sms di reply dalam keadaan segera...unless kalo kt umah sebab line tepon mcm beskot....harap maklum....

Mimie.Candy Cane berkata...

ingat nak mintak no fon,tp sedar diri sekejap ai ni rupanya tak comel..hihihihihi...

sepet berkata...

nah amik no tepon ai nih!

1-300-33-000.

mynshazmin berkata...

agak2 thn dpn ade dpt henpon xtra x..? kasik derma 1.. hehehe :p

CintaZulaikha berkata...

apa kena mengena coli dlm ini story???

sHaH berkata...

bro, nak e71 tu leh? hehehehe...

achik ezam berkata...

mimie:alalallala....janganlah mcm tuh...

sepet:cessss nomor apakah???

min:erkkkkk..ehehehe


shah:itu E63 lah..eheheh