Ahad, 2 Januari 2011

babai midnite team!

 
 
setelah dua tahun
shift tengah malam terakhir berakhir jam 10am tadi.
mulai esok balik ke shift campor2 seperti dulu
hrmmmmmm

ni lah manusia2 yg tak reti tido malam

harap2 lepas ni dapatlah saya berfesbuk beradu
dgn manja dan tenangnya di atas ranjang bercadar pokemon itu
di malam hari
owh bahagianya


it's been 5 years there
harap2 tahun ini ada gut untuk change sumthing better for my life
wait n see
huhuhuhuhuhuhuhu

note
good nite midnite shift.good nite midnite team



p.s:waktu solat plak clash bila shft siang neh...haisshhh
sekian,belog kali ini.


yang bermata panda,
achik ezam

9 ulasan:

NAZRUL AZAT berkata...

syabash bete syabash ;-[D

achik ezam berkata...

apo yg sayabas nya....gaji den maken kocik la neih~

CintaZulaikha berkata...

salunyer tu jer la yg clash..solat. tu yg malas nak keje siang tu(yg tulis tu cam keje siang jer, kkikihh)

achik ezam berkata...

CZ:tulah.....keje call ctr neh jenis xleh luor sesuka ati lak tuh..huhuh inshaallah adelah caranya nanti...

Mimie.Candy Cane berkata...

motip tepek gambor pakai tengkolok???

tak lame lagi nak kena renjis2 dipilis la tewwww

achik ezam berkata...

mimie:sebagai model antarabangsa ai kenalah memakai apa saja rekaan designer....



**pensann**

W. Hidney berkata...

bagus la. tak la jadi kupu2 malam lepas ni

achik ezam berkata...

hidney:cenggitulah kekiranya....

[Y]..Just [Y] berkata...

:)