Selasa, 18 Januari 2011

bila yang simple itu siti jadilah dia simplysiti kebabom!


antara satu azam saya 2011
menangkap gambar siti nurhaliza
menggunakan kamera buruk saya neh
setelah gagal mensnap di AJL
nampaknya dapat juga di watson @1utama
hehehhehe
syukur 21

**tapi sayang banyak frame gegar sebab tangan saya menggeletar mcm sedang dipinang orang**

 hamagad comeynya  
mcm nk kena cubit2 pipi yg bak kueh pau nieh

 sporting giler pompuan neh...no wonderla sitizoners merata2
(>.<)

 **peace**

masa dedulu pernah gak tengok siti dedekat
tapi masa tu kamera pon takde
hempon pon pakai alcatel bentuk pisang tu dol
la nieh taw je terus beraksi ala paparazi
heheheheh

 kendo abessss tok iti neh
hailahhhhhhhhhh
 untung datuk K...
**tetibe**


naseb baek tak ramai tawu siti datang..
adalah ruang lensa kemera ni nk snap2
kolo tak jangan harap guwe bediri sebelah siti!!!
(tapi takmo snap sama2 takot nanti overshadow siti..ekekekeke)

 takde SLR hempon pon berguna juga
tak gitu???

 cantik tapi...
mata yg nampak sangat letihnya
u need a rest lah siti
pegilah bercuti 2-3 hari ke mana2
*mandai2 jerk kao ni achik ezam**


camnilah gaya tetiap pagi sebelom pi keje ek siti?
owh baideway
katanya simplysiti nk buat werksyop  mekap2
siti yg handle
kolo nak join contactlah SNP
huhuhu


 time ni siti senyum dan angkat kening kat kemera saya
terus ketaq lutut mcm nk pensan 
dan2 mengigil gigil mcm gempa bumi doh
*berlebih-lebihan disitu*

kolo kakzie kata dia tembam saya lagi super tembam
oklah tue
**tunjuk tangan gaya saida**
huhuhuhu

hehehe
memang takde gambar saya dgn siti
jangan haraplah
malu dow sbb ramai org tengok
hehehehe
amik ngan akak ipar pon jadila
tak gitu kak zie??
hehe


note
makin org mengata.makin pula dia berjaya.
yg mengata dapat apa?
penat jerk


**peace no war**



sekian,belog kali ini.

yang tak pernah ntct,
achik ezam

16 ulasan:

niesz berkata...

syok nye dpt jumpe siti..dengki2..ehe..

achik ezam berkata...

niesz:kebetulan je tuh...


**padahal dh plan awal2..hehee

CintaZulaikha berkata...

alamak, bestnyer dpt jpa dato ct..bila nk diingat2, rugi dlu tak gi umah terbuka dato ct kt lipis..sedara mara sume snap pic ngn dia, pastu cuci pic besor2 tyg kat muka kita..hampeh tol..ngapala sy tido ptg tu, klu tak musti muka sy pon ada dlm pic tu..uwaaaaaaa...

achik ezam berkata...

CZ:wakakakakka...takpe lenkali adela tuh..hehehe

zulfadzly berkata...

"masa dedulu pernah gak tendok siti dedekat"


abang ezambek, TENDOK tu hape ekk??

achik ezam berkata...

adek zulibek:apa yg awak cakap tuh..cube baca bebetol



**deym yu jibekzoners and d geng..hahahahahahhahaa

zulfadzly berkata...

hahahahaha..jgn ingat den xtau u main babau-babau dgn haniebek..den tawuuuu!! kah kah kah..

mynshazmin berkata...

bestnya... jeles amat nih...

anyway, congrates 1 azam dh tercapai ;)

tdo mlm nanti mimpi siti lah nih... hehehhe

achik ezam berkata...

zulibek:mmg korang xleh simpan rahasia kan..kuangajaq..hahaha

myn:hehehe...umpama mimpi dalam mimpi...

fir chumel berkata...

hahahahahaha...xmenahan abgku sorang nie.....gila xcited...emmm....tok iti xde adik k??leh pinang abg sy...saerah dh kawenkn....;p

achik ezam berkata...

adikku fir:tunggu tok iti sampai tuolah..haha

fir chumel berkata...

hahahaha...nk nyanyi lgu irwansyah ka??ku tunggu jandamu...weeeeeee*

ADfeez berkata...

mana gmbr ezam ngan siti? tade pun?

achik ezam berkata...

belalang:sila baca entry tu bebetol..ade penjelasan kenapa kami tidak boleh di gandingkan...


ahahahahaha

bukankosong berkata...

kami selalu gak jumpa Ct,maklumla dia duta Jusco dan aku keje plak kat c,tu...sewonokkk gilaksss

achik ezam berkata...

BK:untonglah....hehehe