Jumaat, 28 Januari 2011

fasha.S Vs nora.D




OMG
kempen pilihanraya DUN Tenang terus teggelam
sekarang semua tgh sibuk melayan pilihandada
hahaha

siap ada team hokeyy
team fasha sandha Vs team nora danish



walaupon saya ni follower tegar FS di twitter
tapi saya taklah sokong memana
saya sokong dia nieh aje
.
.
.
.
.

.

cakkkkkkkkk

 korang mampooo???



lantak korang lah
masing2 dh besor
dh pandai pikior

ikot rasa binasa.ikot hati mati.ikot napesu lesu.

yg korang2 kt tepi2 tu plak
janganlah jadi batu hapi neracca ye
hahaha

tabaekkk okeyyy

kepada habang jejai
dasat giler babeng lah penangan habang neh
ada pakai2 kah???
hahahaha
kolo leh setelkan lah masaelah negara neh ASAP
naek lemas dah weiii


note
cinta yang kekal manis semanis2nya
hanya pada Allah





sekian,belog kali ini.

yang cuma pecacai,
achik ezam





7 ulasan:

ADfeez berkata...

muak dengan cerita pasal depa nieh!!!! X_X

CintaZulaikha berkata...

macam da tader kontroversi lain, menyampah noks...

asbesstos berkata...

si jejai ni kejo apo eh?

tolong siasat untuk saya kenapa dia begitu kaya??? nak kata ahli koporat.. gaya macam x menunjukkan seorang yang pening kepala fikir fasal company pun...

niesz berkata...

hehe..skrg berita ni ngah hot..wakaka..ape nk jd la..berebut kan sorg mamat nie..mcm da xde org lain..haha..

updated entry:insaf la! pd mereka yg suke membangga diri..

W. Hidney berkata...

tak abis2 la drama artis tempelan kita ni

mynshazmin berkata...

tula pasal... kan senang kalau settlekan cepat2.. entahla.. nak kasi si jejai bangga lah tuh..

achik ezam berkata...

hehhee story nie buat bahan membahan seronot je walopon lelama buhsang :)