Rabu, 19 Januari 2011

kastemer owh kastemer

 
 
keje call centre ni kadang2 menarik 
ada satu insiden yg buat saya rasa semacam
masa tu kasetemer nie mintak bukak line
oleh sbb line tu bawah nama hasben dia
maka berlakulah dialog di bawah


saya
puan, utk buka line ni saya kena bercakap dgn line owner
 
wifey
oh itu hasben saya, dia tgh mandi sebentar ye
 
dengor kastemer tu jalan pi bathroom..
dalam bilik sama gak kot
terdengorlah perbualan laki bini tu
 
wifey
abanggg ni ade org **tut** nak cakap dgn abang
 
hasben
nantila abang tgh bersabun nie
(bekground bunyi shower)
 
wifey
alaaaa kejappp je bukaklahh
 
(manje gilerr ko..mcm ala2 noreen noor dgn badul taon 80an dulu)
 
takpe abang bukak je cakap kejap dgn dia
mcm tak biasala abang nie
bukaklahhhhh...kejap aje...

(yg ni extra manja dol..berairrrrrr)
masa ni saya rasa horny lain macam
meremang bulu roma
wakakakaka
 
dengar hasben dia kuar dr bathroom
 
hasben
ala awak nie cakap jelah dgn dia terus
 
wifey
alaaa dia nk ckp dgn abg jugakk

**bunyik background bertepok tampar dan ketawa manja suami isteri**
 
saya semakin rasa tak keruan
ahahahaha
 
last2 dapat gak ckp dgn si hasben
etc etc etc
bukak lah line dia
 
haisssshhhh
dahlah pagi2 hari
sejuk2 ekon tak hengat
dengorlah aksi2 mendebarkan
hailah badan..hailah nyawa
pepaham sudeyyyy
hehehehehe


ada satu kastemer ni lagi best:
 
"....tolonglah inchek,saya kt hospital nieh.saya eksiden...
bukaklah line saya.."
siap dgn suara2 sedey ala2 cerekarama

tapi bekground dengar suara org order teh tarik
 
motiffff?????
LOL

 
moral of the story
kalau anda call mana2 helpline
your background sounds sangat2lah clear ya
bunyik suara anda bisik nk tipu kami pon leh dengor k
 
but then dont use handsfree or loudspeaker
we can hear our own voice
like echoe sounds
hehehehehe
 
 **chakkkkk**
 
note
layankan aje asal korang bayor bil
>.<
 
 
sekian,belog kali ini.

yang bukan callgerl,
achik ezam


13 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

*HORNY*

achik ezam berkata...

mimie:nk menandok la tuh...ahahaa

Mimie.Candy Cane berkata...

takde makneee..kalo manap mungkin la..sondol2 katenye..hahahahahaha

achik ezam berkata...

manapisad + zulibek + manapibek tu kolo nampa berok pakai skirt pon dia menandok....hahaha

bukankosong berkata...

ha..ha..aku vote utk cerita pertama tu,lawak gilaksss!!!

mynshazmin berkata...

hehe.. mcm2 ragam org nih.. :)

CintaZulaikha berkata...

hakhakhakhak...ni la citer paling lawak mlm nih...

ADfeez berkata...

hahahaa... x dpt tgk porn.. dengar pun jadilah.. ekekek ~ :P

NAZRUL AZAT berkata...

heheee... best nye pengalaman itu ;-)

achik ezam berkata...

Tu korang tak dengor lagi panggilan2 lucah,kuang ajaq dan sebagainya tetiap hari yg kami terima.....

*sedeyyyyyy...hehe

Im Single berkata...

cuba kalu laki dia tgh berak... bini wat suara manja2. lu dengar pun bau paeng... kah3!!

zulfadzly berkata...

pengkomen pertama dgn wak ejam ni mmg nak kene sondol gamaknyer!! hamjad sungguh!! hahaha..pantang org lepe sikit, x ke udara..mulalah kome nak mengata..



*tau lepe tu ape?

achik ezam berkata...

ahahahahaa..sondol je zulibek jgn tak sondol..


lepe tu tak endah kan???