Rabu, 12 Januari 2011

tentang twitter



 
 
ok ok
saya dah lama ada akaun twitter
tapi jarang2 lah bukaknya sebab tak berapa familiar sangat
bila seorang sahabat saya bitau siti nurhalijah aktif bertwitter
maka dengan sepantas kilat saya follow beliau
uhuks

sekarang saya rajin bertwitter
kih kih kih

kalau anda sudi follow lah saya


pastikan anda follow org yg betol
almaklum banyak sangat akaun palesu
walopon saya tak femes
nak jugak org tiruuu.
haisshhhhhh

kah kah kah
perasan
 
 
 
note
suka twitter fasha sandha jugak
ahaks
 
 

sekian,belog kali ini.

yang suka main twitt2 masa kecik2 dolu,
achik ezam

12 ulasan:

░♥si lampu neon♥░ berkata...

ko twitter fasha sanda balas tak? hehehe



ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# VIDEO THE BACHELORETTE BERCINTA & BREAK UP#
# RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

sepet berkata...

twitter tu yang gmbr burung kaler biru muncung kaler kuning tu qah??

achik ezam berkata...

lampu neon:baru malam tadi tau caner nk reply tweet...hahahaa

Sepet:bukanlah...yg ada muka hanie saad..hahahaha

zulfadzly berkata...

teman serender ler bab twitter nih..buat aje..pandai gune nyer idak..

asbesstos berkata...

aku pun de twitter tp x reti guna sgt

mimizuzuhaha berkata...

dah add twitter ko hihi

CintaZulaikha berkata...

best ke twitter??

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

selamat ber"twit2" kat situ

hehehhe

✿(^^,)✿

mynshazmin berkata...

eppy tweetin!

ADfeez berkata...

x paham ngan dunia twitter...
blh buat kelas 1 on 1 x ngan ezam? :P

achik ezam berkata...

yezza..marilah kite semua bertwitter..hehehe

Qamarul Sahid berkata...

ketagih siti kou nie.. haha thx follow wer.. aku pun tak reti pakai sgt..