Jumaat, 25 Februari 2011

gedik friday...hahaha



hi awak semua
sehatkah?
 
at last hari ni last day keje shift 4pm-1am taw awak
after 8 days straight non stop wak
gegile penat melampau awak
walopon kereja menjual suara jer wak

hehehee
jgnla ketawa awak

esok sampai selasa saya cuti awak
tapi esok dengan ahad dh fully bookedlah awak
dh ada planned activitylah awak
isnin maybe nk beli kemerala awak
selasa rehat2 aja di rumah kot awak
(katanya)

hrmmmm
kena bizikan diri (atau buat2 bizi)ni awak
nak bagi idop nampak happening sket taw awak
takmolah asek ngadap laptop pagi ke malam je kan awak
ehehehe


apa ektibiti awak wiken neh???
harap2 semuanya marbeles ek awak
tak marbeles pon takpe k awak
buat2 aje
janji happy go lucky wak
hehehe

okla awak 
nk pi sesiap pi mesjid ni wak
see u later alligator awak

**pose kena menten dramatik**

 
motiipppp hapdet belog gaya cenggini??
hahahaha
dulik haperrrr


 
 

sekian,belog kali ini.

yang kengkadang gelenyar,
achik ezam

11 ulasan:

niesz berkata...

hahahaha..awk ni kan..nape bnyk sgt awak punya awk..ok la wak, keja elok2 ye awk...jgn lupe solat jumaat ye awk..ehe..

Mimis berkata...

Hi.. awak dh tukar skin blog yer wak..
Ehh.. dgr citer awak nak beli camera baru yer.. best tu wakk...
Weekend ni klau x gi mane2 dtg laa Subang parade yer wak... :)

achik ezam berkata...

niez:hahahaha baeklah awak....


mimis:ok2mwiken ni saya ade epoiment kt empire..nanti sy singgah SP ek...

sepet berkata...

awak, jangan nakal2 yer wiken ni. nati rabu x buleh kije pulak.



hahahahah .. zasssss...

mynshazmin berkata...

hev a nice weekend ye awak.. :)

achik ezam berkata...

sepet:hahahha kolo kite takleh dtg wak kite mc aje...leh kite deting kan awak :p

achik ezam berkata...

myn:awak juger ye.... :))

solo molo berkata...

gedikslah awak ni...
hahaha...

;p

h a n i e berkata...

awak..
saye dah tak nak nak deting dgn awak lagi. sb nanti tetibe awak kena beli bawang lah, beli elai2 lah..beli ink sotong lah..

hahahahaha!

bukankosong berkata...

hu..hu..aku dtg senyum je...

CintaZulaikha berkata...

awak nih...kihkihkih...