Isnin, 21 Februari 2011

meroyan monday!





saya rasa sangat terkilan
 bila mintak tolong satu benda kecik
dekat seorang kawan yg saya rasa agak rapat
jawapannya
 
"...and is that my problem?..."
 
sen-fen-tap-fap!
 
takpelah mungkin dia tengah bizi keje kot
but then again its not proper to give that answer to me
sangat2 dissapointed di situ
**nangesss**

saya selalu cakap kat diri sindri
kalau buat baek dengan orang 
jangan sesekali harapkan balasan
 tapi tulah tu kadang2 tersilap juga
nak jugak something in return
hrmmm

..tuai padi antara masak.esok jangan layu-layuan...
*eh lagu tak kena konsep*
 
hrmmmm
takpelah pass is pass!
(tapi saya bukan org PAS)
buat baek berpada-pada aje
my bad..my bad..

sambil posing maut
 
 **cam tak sabor nk pi menikoh**
kah kah kah
 
 
 
note
be good to me.i will be good to you
be nice to me.i will be nice to you
kuang ajor wit me sooo farkk you!
i takmo kawan lagi dgn you
hahahaha
*bye*
 
 
 
sekian,belog kali ini.

yang senggol2an,lempang2an,
achik ezam



13 ulasan:

Montrebela berkata...

loike ur word!
past is past.. ^^,
dun worry dude..
xperlu harapkan balasan pn xpe...
at least kte da buat baik kn...
jiayOk2! hihihi ^^'

achik ezam berkata...

ye bebetol..hehehe...idop kena happy selalu.:))

IeRa berkata...

^-^

achik ezam berkata...

>.<

alien berkata...

erk
rasa dah terbiasa plak
kat opis ni pun aku ada tolong if they need help
tapi kalau mintak tolong balik ke drg..err, 50% je peratus kebarangkalian mereka akan menolong..

CintaZulaikha berkata...

dunia dunia...huhu

achik ezam berkata...

alien:takpe la..kolo termampu tolong jer..hehehe


CZ:kannnnn..hehehe

NAZRUL AZAT berkata...

sedihnye... meh nk tolong meh

h a n i e berkata...

ai hanya mampooo carotkan yu jek..setiap hari..setiap masa...dan ketika..tapi tetap ailebiu. bley?

hahahahaha!

mynshazmin berkata...

let bygones be bygones..biorla org wat kite asalkan kite jgn buat org ek..
hv a great monday :)

Asrul "iLham" Sany berkata...

ayat tu macam pernah dgr, tapi kat mane ekk???

hahahah..u know I'll always help u out if i can, dude

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري berkata...

manusia memang mudah lupa kebaikan orang

yang keburukan orang tu cepat benor dia ingat. haishh

zulfadzly berkata...

langit tak selalu cerah.
letrek tak selalu ada.


meroyan selasa.