Rabu, 16 Februari 2011

tentang hidup




hidup 
umpama eksperimen di dalam makmal
try and error
fix the error (if any)
again and again
to get a greater result
 
andai jatuh cepat-cepat kita bangun
bila dah bangun
berjalanlah terus ke depan dengan cermat
jangan pernah penat
sebab hidup penuh dengan rahmat


tapi awas
jangan jadikan diri anda bahan eksperimen!!!
ada beza di situ ya

korang mampoo???
(gambor amik kt gugerl)
 
 tapi kot korang nk feel2 chomeyl2 mcm tikus belanda
tader hal beb
go on
merasalah!!!!
hahaha


note
kalau saya salah, saya mintak maaf
kalau awak yang salah pon, saya tetap nk mintak maaf gak 
 
 
 
 
p.s:thanks FB admin sebab re-open back my account.
lenkali pikir dulu sebelom buang..(mcm diorang paham jer)
 
 
 
 
sekian,belog kali ini.
 
yang tetap macam nieh,
achik ezam


4 ulasan:

asbesstos berkata...

Ni kes facebook ko ke weyh? kazian ko.. pape pun blog lagi besh.. hehe

achik ezam berkata...

bukanlah kuden....hahaha..fesbuk off pon tade hal....

still ade twitter...still leh twitt2 tok iti sayang guwe..hahhahaha

ni entry soal hati lah

hahhahhaa

bukankosong berkata...

pe yg ko buat smpai diaowg nak buang FB ko? buat jenayah la tuuu...he..he..

achik ezam berkata...

hahahahaha manade jenayah...