Sabtu, 19 Mac 2011

chakkkk :p



 
salam n hellooooo :p

baru sampai umah
menjadi supir family terchenta 
pergi ke majlis kahwen di Felda Chini 3
negeri Pahang Darul Nurhaliza
huhuhuhu
 


keluor umah 6.30am sampai umah dalam range yg sama 6.30pm
dah macam buat keje full shift pulak
ehehehe

nak kata penat memanglah tak penat
tah datang dari mana tah tenaga jantan neh
bley buat dua trip lagik neh
ekekeke
 LoLed
 
**supirku bukan supirmu**


hrmmmmm
malam ni melepak saja
esok punya aktiviti pon dah ada
harap-harap berjalan seperti yang dirancang


note
hari anda bagaimana???ceria??duka???
layankan aje semua dgn senyuman manja
>.<
 
 
 

sekian,belog kali ini.

yang tasuke drive tapi kena juger,
achik ezam


5 ulasan:

cham's berkata...

makan majun mak dara kot? tu yg ada tenaga jantan tuuuuuh dia :D

mynshazmin berkata...

cakkk!! ceria2 selalu..slmat rehat2 mlm nih..:)

CintaZulaikha berkata...

hihihi..seronoknyerrr..taperlah klu jadi supir tuk famili tersayang, ye dok??

niesz berkata...

hari ni hari niesz rajin, bilik dah berkemas, dapur dah bersih, siap masak lg..yeay!heee...

bukankosong berkata...

hari aku: keje je..

Btw, dapat jumpa ct tak? bermimpi je...kih..kih..