Khamis, 17 Mac 2011

hari ini minggu ini.



minggu ni straight keje 9am-6pm
antara shift yang paling tak best sebab call que non-stop
almaklum peak hours
**sedeyyy**

kurang-kurang pon 150 calls nak kena handle
network problemlah,overchargelah,reload bonuslah
macam-macam ada

dipuji dimaki dicaci pasrah aje
demi mencarik rejeki yg halal ku teruskan jua
uhuks...

tengah-tengah seronok layan kastemer
kadang-kadang rasa nak melempang pon ada
ko mampu telepon helpline tanya mintak opinion
rim 17 dengan rim 15 mana bagus?

deymm sangat!
 

management pon decide nak emphasize more on cross-sell
huwaaaaaaaa
tasuke buat sale
[T_T]

letih nk menjual-jual neh
haishhhh

ok itu saja perkembangan diri ini
adios amigos bebeh
>.<

**nak jadi toyboy dh telebey umur plaks*


note
pandang depan.jangan pandang belakang!



sekian,belog kali ini.
 
yang cuma suka cross leg,
achik ezam

9 ulasan:

Panglima Muda berkata...

sumbat telinga dengan nyanyian dalam mimpi

bukankosong berkata...

keje lah selagi mampu...cari rezeki halal...

zulfadzly berkata...

toyboy? erk.

toyol boleh lah..

mynshazmin berkata...

chaiyok2!!!
take care alwiz

solo molo berkata...

toyboy ??? i l0ike !!!~

incik mumu berkata...

ouhh..
toyboy eh..??
hahaha..

jom date malam neh..??
keh keh keh

achik ezam berkata...

baru sempat nk mengkomen...

heehehe


timer kaseh smua sbb sudi menyinggah..saya je tak menyinggah belog korang...

mmg tak dan nk belogwalking skrg nie :)

niesz berkata...

huhu..niesz bnyk dpt interview tuk position sales ni but trpksa niesz tolak sbb niesz x minat nk cri pelanggan, org2 yg sabr je yg boleh buat keja nie..cayok2!

achik ezam berkata...

niesz:samalah tp dh terpaksa..layan je la..ehehe