Selasa, 1 Mac 2011

santai sakai sapai??hah..apa2 aje....



baeklah 
oleh kerana saya sangat santai hari ini
maka saya dengan sopan santunnya 
akan cuba menjawab tag peminat-peminat kawan2 bloggers saya
set soalan ini tersangatlah penting untuk ulangkaji subjek SPM di negeri Mongolia okeyy
timer kaseh to lelaki yg suka mengeluh sebab tag ya

henjoyyyyyyyyy


 
Apa yang penting dalam hidup korang?
S E P E N D E R
saya tak akan ke luar rumah tanpanya
saya tak suka free hair
biarlah mutiara berharga itu tersimpan kemas
ekekekekeeke


Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
capati banjir+teh o halia panas


Dimanakah tempat korang akan melangsungkan perkahwinan dan apakah temanya?

'kahwen' 
dalam bilik lah takkan kt parking lot
tema??
tarzan & jane
barulah ganasssss
auwwwmmmmm
mencakor-cakor wak
awak suke la tuh
eh ngaderla awak ni..gediks


Adakah korang sedang bercinta sekarang?
TIDAK
feeling2 aje...
(leh???)


Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
hingga ke hujung simpang nyawa


Novel/buku/majalah terakhir dibeli?
GLAM lelaki
(sebab nk dapatkan pencukur free yg mahal tu)
pencukur janggut ye bukan pencukur bulu kaki
sampai sekarang saya tak abes lagi membacanya
LOL

Namakan orang-orang yang korang nak dalam hidup korang?
nak apa?????
soklan tak clear la wak
tapi takpe saya jawap gak

nak lempang-A**
nak sayang-K****
nak jumpe-TOK ITI
nak date-TOK ITI
makan siti,tido siti,semua siti
siti situ sana sini
keh keh keh


Adakah korang penah basuh baju sendiri? 
soklan mcm nk kena terajang
hari2 dow 
eh awak
tu pon tgh membasuh tu
semua saya buat sindri ye
untung sapa kawen ngan saya
kih kih kih

saya takde bibik.saya OK

Dimanakah tempat-tempat yang korang betul-betul nak pergi?
ke langit!!!
mampoo????
hahaha
taklah..
saya hanya mahu pergi ke hati orang yang saya sayang sangat2 dan saya nak menetap d situ selamanya
(jiwang tak saya??)

5 Lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
555 koleksi lagu TOK ITI saya


5 Blogger yang korang tag?

amacam ok tak
**sambil duduk ala2 orang kaya**
note
cinta itu ketawa dan air mata
**eh tetibe takde hubungkait**

sekian,belog kali ini.

yang dikocok-kocok,
achik ezam

18 ulasan:

bukankosong berkata...

Maaf ya..utk date ngn TokTi telah diisi, sila ambik giliran seterusnyer yerrr..Huh!

:P

zulfadzly berkata...

memalam sket baru wa jawab..



*mimiebek pun tgh sebok menyikat janggut ni wa rasa...*

achik ezam berkata...

BK:eleyh!!!bukan dh hari2 ke deting ngan poster tok iti kt jusco tuh!!!!

haha

zul:dreadlock leh sikat ke?????

incik mumu berkata...

ouhh..
muke kamoo sangat flawless~~..
jeless~~
aderkah gune simplyezam..??
testimonial pelisssss~~

NAZRUL AZAT berkata...

HEH... aku kene tag eh... ape la aku nak jawab ni huhuuuu

achik ezam berkata...

mumu:dgn photoshpe semuanya bisa....hahahahhaaha



azat:haah..cepat buat..ekeekkkeekee

Qamarul berkata...

tepi kenkadang free hair ok gak.... ha3

achik ezam berkata...

qamarul:tengoklah tempat dn masa..kot2 tetibe adik mengganas susah nk cover....hahahaha

CintaZulaikha berkata...

haruske tok iti byk kali...kihkih

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

suke nye entry cm ni..sempoii!!!

h a n i e berkata...

kot ye pun touch up dgn fotokedai..agak2 lah kannnn..melampau btul flawless gitu. hahahaha..

achik ezam berkata...

CZ:perlu!!!!!hahahahahha sesiti sesiti sesiti...hahaha

A.F.A:haah saya pon suka.....**eh teteiber**

achik ezam berkata...

hanibek:weiiiiiiiiii itu yg paling sederhana okeyyyy....kesan dari habuk tayamum yg sempurna....hahahaha

Edy Zaidi berkata...

spender xpenting la.haha

niesz berkata...

hahahaha..xley bla betul yg sepender tu..

achik ezam berkata...

sepender pentingla edy...hahaha

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري berkata...

gambar edit teknik gebu-gebu muka..

taknak kalah.

Qamarul berkata...

haha kate sayang adik.. biar kan jer die bebas