Khamis, 31 Mac 2011

saya dan pramugara terlampau :)



sila klik play baru layan


dulu2 kan masa jaman sekolah kan
masa talk-talk empty kan
saya ceciter lah yang saya bercita-cita nak jadi pramugara kan
lepas tu kan semua bebudak tu bantai gelak

katanya

"...baguslah tu
nanti ko pegi belakang kapal terbang tu willy
pehtu kolo pi depan kapal tebang tu menjunam
kolo ko pi tepi wajib kapal tebang tu sommersault berpusing..."

berdekah-dekah derang gelak
baru feeling2 nak kerja di langit biru
membelah awan nano
huhuhuhuhu

**saya takde dalam gambor ni okeyyyyyy..ahaks**

kuang ajor punya kawan
terus membunuh cita2 dan harapan
nak keje glemer mcm anuar zen
mentang2lah saya gemok dan huduh
huhuhuhuhu

 **pose2 model pagar besi*

sekarang pon dah tak layak
telebey umor dah
hahaha

keje call center sudeyy
>.<



note
masih mencari-cari my passion



sekian,belog kali ini.
yang biasa2 aje,
achik ezam

10 ulasan:

flyz berkata...

ko ada dlm gambar tu kan...yg ...tu...

achik ezam berkata...

hahahahha.....biarlah rahasia...hahhhaa

Mutalib attholib berkata...

Hehehe... Call center pun bagus juga.. Takde risiko kapal terbang terhempas.. hehe


ps: macam model la ko skrg.. Aku teringin juga posing2 tepi pagar sambil mendongak sedikit memandang langit.. Tapi takut kena sepak dgn pak guard yang meluat.. hehehe

achik ezam berkata...

model lemak manis leh ar...hahaha

nk masok 6 taon keje call center ni talib....bowsan dh..haha

CintaZulaikha berkata...

eh bukan yg bulat2 tu en ezam ker???hahhahhha...

achik ezam berkata...

haipppp :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

jadi Pramugara bkn senang... tapi jadi call cebter pun bkn senang... nak senang jadi anak raja.. erk tetibe

achik ezam berkata...

rajagopal ka rajakapoor???cepat pilih...hahahha

asbesstos berkata...

dulu masa aku kurus dan kacak kawan2 suruh aku jadi pramugara.. tapi rasanya aku lagi sesuai duduk depan komputer.. hahaha

achik ezam berkata...

kuden?????lu???hahahaha xcaya...