Isnin, 23 Mei 2011

broga hill tak sama dengan notting hill....


hrmmmm
kepala serabut.
banyak nau nak pikir masalah dunia sendiri
lantas seperti biasa
aktiviti redah ajer pon berjalan
itu pon kejap jadi kejap tak
kejap kompom kejap tak
seperti biasa shy-ton kurus si apis menjadi mangsa
kali ni gurfren beliau juga join sekalis
ehehehhe
 capal ni la buat pi pulau..capal nilah buat pi keje..capal nilah buat naik bukit
wth
hahaha
guwa naik broga pakai capal je der
bukti takkan anak jawa hilang di dunia
hahahaha
layankan saja gambar-gambar ini
kita mulakan ikut tuturatn ye tuan puan
memula kita lihat aksi-aksi camwhoring 
manusia-manusia yang gilakan kamera
ko ade????
hahahaha

 see pakai capal pon buleyyyy~

 macam comel gak saya rupanya..ahaks
peace no lahar!

penunggu hati...**muntah**

kendian
kita layan pula gambar-gambar
manusia-manusia yang sedang bencinta
eeeee geli den
bahahaha

i like dis piccer

ha buat apa dalam semak tuh..hahaha

cantik?

...meooowww....


ni pula aksi adik dan kakak
menuruni bukit
 (adik katanya..hahahaha)

"....aku adikku dan engkau kakak
ku amat merindui kamu..."
 **lagu hujan yang ditukarkan liriknya**
hahhaha


 

last but not least
pandangan dari atas sana bukit broga
superb!

...ooo my gucci petaling street....

lalang pon kadang-kadang lawa....tapi kolo perangai macam lalang mmg huduh sokmo...

berlari ke langit...tapi.....hrmmmm

damai...

makhluk halus...

anak-anak ikan di atas bukit..hahaha..LOL

rumahmu bukan rumahku

olrite
dets for now
tata titi tutu



owh baideway
hari ini harijadi si emiey

HAPPY 24TH BIRTHDAY EMIEY!!!!!
tak sangka kita sebaya
(pengsan)





sekian,belog kali ini.

yang tetap gayat dan menyayat hati,
achik ezam

12 ulasan:

W. Hidney berkata...

very the... hahahaha

achik ezam berkata...

hahahhaha....

asbesstos berkata...

nice.. tapi nape template ko ni gambar kuar separuh je eh.. ko letak original size ke masa pas upload?

broga best x?

achik ezam berkata...

kuden,baru nak tanya designer belog neh kenapa gambar ni kuar separuh


huhuhuuhu

wa letak extra large...kolo letak large tak nampak.

cer udah sikit design template ni bley???

achik ezam berkata...

eh btw broga best...tapi kot leh pi bogor lagi best..hahaha

http://bukankosong.blogspot.com/ berkata...

lawo bag? mcm bag letak botol susu je

Ha..ha..ha.. :p

mynshazmin berkata...

wow! bestnya..! nampak cam seronok

CintaZulaikha berkata...

gambo pemandangan jugak yg paling mantap sehh~~

KAGUM...

Adam berkata...

nice shot bro.. wish i can have take shot like that

Solehah berkata...

gambar lalang memang lawa sangat..

Qamarul berkata...

pehhh tak ajak.. camnie laaaa

Tanpa Nama berkata...

aku suka yg pic title damai...cool la bro...