Sabtu, 21 Mei 2011

cerita otak otak dan rokok kotak


 
tempat:kedai makan bangla subang hi-tech.
masa:9malam
suasana:ketika itu hujan rintik-rintik.
mood:saya kedinginan (wth)
motip1:saya ingin membayar di kaunter
sebab1:dah makan kenalah bayor dol
sebab2:nk rush sebab meal time fendek

bang otak-otak tadi berapa eh?
 sambil buat-buat keluarkan duit dr wallet

sini tak jual rokok kotak
senyap
dia sesebuk carik rokok
 
bang otak-otak tadi berapa eh?
 sambil terpinga-pinga dan tersenyum2 hanjs

sini jual rokok batang je lah
ni pon dah nak habis
dia tunjuk rokok dalam bekas tin
 
tak bang otak-otak tadi berapa hengget?
gua dah tak tahan nak gelak
 
owh otak-otak bayar kat sana
dia tergelak.saya tergelak
kami tergelak manja kecil bersama-sama
 
LOL
 
 
 moral of the story
otak-otak dan rokok adalah benda yang berlainan
 

 
 
sekian,belog kali ini.

yang malas nak guna otak,ikut hati aje,
achik ezam

4 ulasan:

cham's berkata...

rasa nak isap otak-otak then kunyah kotak rokok! hahaha

i am loser '(

achik ezam berkata...

alalalalaaaa

semua orang adalah pemenang~

J.M.R berkata...

kahkah..tpi dua2 leh kenyang kan bro..

achik ezam berkata...

tak isap rokok der....hahaha