Isnin, 9 Mei 2011

duit is money not mani (dets different)





duit owh duit
kenapalah penting sangat bendalah lahanat neh
bisa bikin kepala pusing

frankly, saya bukanlah manusia yang terlalu gilakan duit
saya adalah makhluk yang simple sesimplenya
makan,pakai,guna seadanya

kot yg free lagi better
selalu jd pilihan utama
hiks

tapi nak tak nak
kena jugak pikir pasal duit
semua benda pon nak pakai duit
bikin stress aja.



note
ada sesapa sudi menaja hidup i tak?
**sambil pose ala2 artis k-pop**
LoL

**ada iras2 tak??**
hahaha


sekian,belog kali ini.

yang takde money tapi ckup mani,
achik ezam

5 ulasan:

zulfadzly berkata...

tak sonok ngomen takde geng ni..kejap wa panggil ahli yg lain eh..

mwahahaha..

hani berkata...

wahahaahha,,,wa dah dtg nih..
mari kita start komeng2,,


:P

zulfadzly berkata...

dia nak join grup bangla sangap tu weh!! gigih tu demi nak menambah rezeki..

*wa dah calling2 kak nen, dia bleh tlg camner nak import wak ejam masuk grup tu..[gune kabel abdul jabit]

hani berkata...

mike buleh byg idak..muke wak ejam di poster group bangla sangap tu??

kahkahkahkah...ni yg tetibe aku rasa nk buat photoshop ni..letak gambor separa bugil wak ejam kat situ. hahahah

wat say yu manap?

zulfadzly berkata...

gambo yg berbulu itukah maksud u cik hanie?? hamaigaddd!! mmg taste..merembes!! meletop!!


kahkahkah..