Rabu, 18 Mei 2011

pertunangan berdarah...



tu dia tajuk entry
haha
gotcha

bila takde keje
skodeng-skodeng porntube youtbe
jumpa lak video neh


macam sweet-sweet aje
bestnyalah bertunang ek
huhuhu

kot malam pertama lagilah best kot
hahahaha
LOL


apapon
lelaki yang baik untuk perempuan yang baik.
jenis yang tak baek mcm saya ni cemana?
single mingle and eat pringle je ler
huhuhuhu


**emak saya no.1 dan terlast**


note
bila awak nak masuk meminang saya ni?
**tetibe**



sekian,belog kali ini.

yang tak berapa nak sweet,
achik ezam

7 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

Lau dh ada gaya gedik ni seru dah dekat la tuuuu...ehem2...

zulfadzly berkata...

kak milk : kalo dah menggedik tu mmg tak lama lettewww!!


*wa nak jawatan flower boy!! hahaha

asbesstos berkata...

hahahhahaaha...

macam hape tajuk entri.. aku ingat apebendalah yang berdarah time tunang..

tak kisahlah ko lelaki baik atau tak.. yang penting kami tahu ko lelaki gedik.. hahahahha...

mynshazmin berkata...

mcm dh dekat je nih... jgn lupe invite kay..

W. Hidney berkata...

lawat blog baru i

hidneyography.blogspot.com

lepas tu baru i pinang u

achik ezam berkata...

mimie:seru mmg dh sampai...jodoh je takde lagik...hahaha

manap:berangan...lu jadik mc dhlah....kawen kt hotel tawu...haha

kuden;kuangajaq...hahahha

myn:hahahhha jauhhhhhhhhhhhh lagik

hidney:baekkkkkkk

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري berkata...

akan tiba masanya.. doa bebanyak :)