Sabtu, 18 Jun 2011

attention seekers?


ada orang kata saya ni attention seeker
semua benda nak update kat status FB
wawawawa molot
cili giling kang
huhuhuhu

yerp mmg saya aktip FB/twiter/belog
tapi takdelah semua benda saya update kot
tengok mood juga
paling sikit pon 
6-7 status utk FB
14-20 tweet sehari
1 entry belog sehari
LOL
 
kalau tak suka
remove/block/hide
again kuasa ditangan anda
nilah antara reason kenapa 
saya tak add sesapa kt FB
takot korang menyampah
hahahaa
 
 tapi i will approve semua yg add
**feel2 artis**

abes tu nak tanya kamu 
bukak akaun FB buat mender ye?
bila login dapat beras?
skodeng2?
duh!
kolo buley cer
privatekanlah semua benda ye
so bila updet status kamu sorang je buley baca
updet gambor kamu sorang je buley tengok
mampoo??

baideway
that's what social network are for
sharing info apa yang korang buat
atau apa yang terlintas dipikiran
but then pandai-pandailah manage eh
kuasa di tangan anda!
 
one more thing
tak pernah lah lagi updet status 
'nak berak lah '
huhuhu
 
 
 
note
jangan disalahkan teknologi kalau sendiri tak reti nak urus
 
 
 **pose ala2 aliff ajiz..wakakakaka**
 
 
sekian,belog kali ini.

yang tak perlukan perhatian sesapa,
achik ezam

10 ulasan:

Frodo Baggins berkata...

tapi lu pose sejibik org berak dowh
hahahhaha larikkkkkkkk

achik ezam berkata...

i know u like it frodo...hahahaha

hanie berkata...

tak perlukan perhatian sesiapa yeee..fine! kaunselor letak jawatan.



hahahahahah!

mr. neezam berkata...

ok ini post nais... papepon santik view telok sempedak.. haha. datang kuantang x bg salam bhai...

achik ezam berkata...

haniebek:alolaolaoaloalao......


mr.neezam:itu pantai batu buruklah...

fir chumel berkata...

hahahaha...abg ezam....tue org jeless sbb popular...emm popular k??hehehehehe...

achik ezam berkata...

sikitlaaarr....huhu

W. Hidney berkata...

hahaha

http://bukankosong.blogspot.com/ berkata...

ko marah sape ni abg digi?

mynshazmin berkata...

heheh..wall kite sukati kite lah kan..
x suka jgn tgk..hihi