Ahad, 19 Jun 2011

happy sugar daddy day



selamat hari abah
buat semua abah-abah di donia ini
espeseli to my abah
haji safie bin lasiman
 
 

walopon cuma kerja kilang
pernah di buang kerja masa ekonomi meleset
pernah keje jaga
buat itu buat ini
tapi kami sekeluarga tak pernah mati tak makan
semakin subur dan sehat adelah
hahaha

thank you soo much abah!

**my boifrend and girlfriend**

mungkin belum rejeki nak bagi itu ini
buat abah dengan emak
inshaallah sikit masa nanti
kot kaya harta dan budi bahasa
akan ku belikan apa saja yang diminta

doakanlah kami adik beradik
berjaya donia akhirat

 **sama tak????**



note
bukan tak mahu jadi abah.cuma lebih suka sendirian berhad.



sekian,belog kali ini.

yang takde suger dedy ataupon sugar glider,
achik ezam

15 ulasan:

mynshazmin berkata...

happy fathers day 2 ur dad n all dads in the world :)

achik ezam berkata...

thx myn..send my regards to ur dad as well :))

Qamaruls berkata...

seronok doh jadi bapak.
rugi2. aku dah merasa 3 kali dah. hahaha

achik ezam berkata...

qamarul:hahahaa setakat bapak sedara kte pon dah ramai..haha

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

sweet..Happy Father's Day to ur dad..

http://bukankosong.blogspot.com/ berkata...

pe sal, ko pose kemain agi...yg gambar atas sekali tu...rosak family potret... :P

cham's berkata...

gambar last ni pun mmg supeeeer kawaaaaai gak! HAHAHA

Cik Baity berkata...

wa bro suker ayat u yg last tu..
"bukan tak mo jadi abah tapi lagi suka hidup sdn bhd" walawehhh (",)

Mimie.Candy Cane berkata...

happy father's day utk daddy yu..err..adik2 yu single2 lagi ke?

achik ezam berkata...

nabil:thx....untuk ur dad as well..

Rashid:comelkan kan kan

achik ezam berkata...

chams:ahhh maluuuuuu...**sambil pose couture..hahaha


Baity:belom sampai seru....ehehehe


Mimie:ada!!!!!!!!yg darjah 3 tu maseh single...ekekeke

asbesstos berkata...

selamat hari bapa.. :)

CintaZulaikha berkata...

eh2...samalah abah ngn ezam...hehe

Asrul "iLham" Sany berkata...

selamat hari bapa...

kim salam kat ur dad, lama tak jumpa dia n minum kopi skali hahaa

(sampai hari ni jadi coffee addict)

;-)p

achik ezam berkata...

hehe...okayh.