Selasa, 16 Ogos 2011

kalau saya buta,awak.masih sayang saya?

salam semua.puasa ke?alhamdulillah dah masuk hari ke-16 kite puasa eh.yang tak puasa sebab datang full moon is ok tapi yg sesaja tak puasa memang mengada.velalai takleh peried der.hahaha.lantak komelah dh besor.

hari ni MC lagik.mata makin merah.td pi jumpe dokter.dia bagik mc lagik.kolo tak okey dia suruh pi pakar mata.kolo tak jadila kassim zelamat.huhuhu.kolo kite is bute masih ade ke yg sayang kite nih?sobs.sobs!
*zambil kesat tahi mata dgn kain langsir uma jiran

yg ironinya jumaat-selasa adelah hari saya sepatutnya ambik coti annual leave (untuk jenjalan romadon ke pantai timur)which i have to batalkan atas sebab2 kewangan yg SANGAT kronik and sebab keje.ye ye kensel last2 coti juga.hrmmm takpe.next tyme kekumpol duit banyak2 dan berjalan.sakan ke situ sana sini.

baideway,esok kita is ada epoinment penting.antara hidup dan hidop.sesal dahulu pendapatan,sesal dahulu tiada gunannya bak kata mimie jibekzoners.LOL.doakanlah saya berjaya dalam epoinment esok ye kengkawan sekelian.

untong batu timbul.untong sabut tenggelam.untong-untobg untonglarrrrrr.

*eh motippp laptop on tapi updet guna tab.

note:move forward ke.move backward ke inshallaah layankan saja.face it with my opeh heart!


sekian,belog kali ini.

yang geram nak maen mata,
achik ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 ulasan:

cham's berkata...

uish, dah mcm serigala jadian dah? HAHAHA takpe...takde lagi kedai se-pek-ma-ta jual lens kaler merah luor retina mata =)

kewl kan? wish u luck!

hanie berkata...

ni nama dia hantu raya terlepas dr kena ikat. hahahahaa....






*ailefiunomatterwat*

achik ezam berkata...

chams:wakakakakakaka..tapi yg.nerah sebelah.je..Da jadi cacat lak..HUHUHU.


haniebek:ade iras2 maya karin tak?lol

alien berkata...

peh mata dah cam x-men oi

zulfadzly berkata...

kahkahkah..salah la peribahasa milk tu!! yg ori gini :

sesal kemudian pendapatan,sesal kemudian tak berguna...


ahahahahahahaha..ni kopipes dari fb!!

achik ezam berkata...

anas:cool tak?no need fotosyop or eyemonerah haha


manap:yelah patotla rasa laen je td

Jennderal Jenab berkata...

naper bleh merah mata aok?

Jennderal Jenab berkata...

koi dah skodeng chips ah..anyways, naper bleh merah mata aok?

syamean berkata...

untung laaaa.....

alololo....takot nye kite tgk mata awak...
cam dlm cite antu dh kite tgk awak...
hehehe....get well soon awak ezam...

*untung laaaa

solomolo berkata...

kita still sayang kat awak walauapapon yang berlaku...

achik ezam berkata...

jenab:koi pon tatawulah kenapa merah menyala gituh.

achik ezam berkata...

syameen:nasib badannnnnn

ejad:owh teharunya sobs.sobs