Isnin, 29 Ogos 2011

raya owh raya

Inshaalla kolo takde aral esoklah kita beraya.walopon saya still berharap raya jatoh pada 31.8.2011.hohoho.

Taon ni mmg agak mendukacitakan sikit sebab gaji cuma masok hari ni dalam jam 7pm n at d same time saya kena keje shift petang till 12am.ntahmacamana pula i have no savings et all (except in my asb loan).mmg giler kering kontang.

I just dun mind not to have any baju baru,kasot baru wateva cuma agak ralat cuz i cant spent untok my family.sedey dowwwwww.ada balance RM150 kt dalam wallet tadi da bg kt abah untok beli lauk esok.

sorry abah taon ni tak dapat shopping apa apa mcm selalu.sorry gak emak sbb taon ni tak dapt beli pasu besor n bunga plastik baru buat emak.even duit zakat pon emak dulukan.haiyoooohhhh.bikin malu sajer.

inshaallah dapat gaji nti bagila duit raya kt emak dgn abah lebih sikit.sobs.sobs!kita iz zaddddddd :(


Deym.so fakaplah my life lately.apapon tak jadi.hurmmmmmm.kinda down a bit but heyyy its raya mood.jangan sesedey macam mati bini.be happy macam kawen utk kedua kali ohkeyyyyyyy.

baideway its my life n its up to me to change it kann.wake uplah ezam n do sumthing k!baeklah..

*motippp monolog.lulz.


To all my readers yg sedang membaca,salam nazam lebaran saya uchapkan.andai kata ade terkazar bahasa terkureng sini dan sana harap di maafkan.sayang korang semua.memuahhhhhhzzzz.

Kolo sudi sila lah datang je openg hauz uma kami pada raya kedua nanti di kampung tok muda 42200 kapar,klang.


p.s:dengor lagu bersabarlah sayang versi AZ sejuk rasa ati.lolz.


Sekian,belog kali ini.

Yang merindui org yang tak rindu pon kt kita,
Achik ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4

9 ulasan:

JMR berkata...

rilexx bro..dugaan nak raya ni..pasti ada manisnya nnt:-)

zulfadzly berkata...

Abam Vulu,

di hari mulai ini..kite menyusun saploh jari mohon ampun dan maaf..kite tau, byk perbuatan kite mengguris hati abam vulu..tp percayalah, tu semua angkara yg 2 ekor lg tuh..kite cume menurut perintah sajoo..

selamat hari raya wak ejam..maaf zahir batin..

*kite ampunkan jugak typo awak yg bersepah tu..x sanggup nak tambah dosa lg..

achik ezam berkata...

Jamar:thanks n selamat hari raya eh.balik ganu-kl vice versa berhati2 dijalanraya eh


manap:menarik rambut dlm tepong nampakkkkkk.typo kite is dah edit balik.heh!

Samala slamat ari raya n maap zahir batinz.Zero zero okey. ;)

TeAqArH berkata...

dugaan tu..xpe2..sabar2..esok raya....happy2 iye..^_^

achik ezam berkata...

Maceyyyy tp raya kite kena keje sampai kok doblas malam huwaaaaaaaaaaaa

iQa~ berkata...

salam aidilfitri ezam...jgn fkr xde baju raya..yg penting wif family.. =D

Maaf jugak ye if ade salah silap...

achik ezam berkata...

Thx iqa.selamat hari raua juga ;)

bukankosong berkata...

slmat ari raya

maaf zahir batin

ruud van irwan berkata...

tab kah ittewww?