Khamis, 18 Ogos 2011

khamiz iz tersday

salam semua.sure dah lemau macam biawak padang pasir pepetang cengginieh.sabor jelah.tak lamo laie nk masok waktu berbuko puaso yo jang.oeh baideway i started my early day dgn senyuman.siti nurhaliza tweet kite ok.mau tak tersengih mcm kerang buchuk.ko ado siti wish selamat bersahur?kikikiki..lolz

nothing much to update.baru kelik dari Hospital Mata Nasional Tun Hussein Onn.mata makin teruk.lagi bertambah teruk bila tangan tak reti nak diam duk gosok2 mata sampai dokter cakap ada dikit internal bleeding.pendarahan kat mata ok.zakittttttt!

homaiiiiiii.sorry doc.hehe.abes yg dokter cucuh mata saya dengan cottonbud tu peciter.sakittttt tawu.hehehe.
apapon zambung lagi MC till end of the week.yeayyyyy!
unluckily got noting to do pon sebab puasa n my eyes sangat2 tak selesa kolo kat luar.

so apo lg,memerap dalam bilik mcm gadis2 la.huuhu.next epoinment dgn dokter will br lusa at 9am.hopefully it gonna be okey a.s.a.p. inshaallah.

note:God pay cash nowadays.padan muke lu achik ezam.lolz.


sekian,belog kali ini.

yang bermatakan hati,
achi ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4

7 ulasan:

asbesstos berkata...

sebenarnya mata ko dah kenape.... hadoiii... cuak lak tgk

achik ezam berkata...

tatawulah den.apa puncanya.layan jelah.banyak sangat melayan benda2 lagho inilah hasilnya.hehehehe

CintaZulaikha berkata...

ke kene ggit lipas tuh...makin trok plak

CintaZulaikha berkata...

ke kene ggit lipas tuh...makin trok plak

mynshazmin berkata...

aduyaii..xpelah..bg peluang utk u berehat kot..ape2pun, get well soon..tke cre

bukankosong berkata...

No.giliran tu duk posisi yg baik.

Ha..ha

achik ezam berkata...

thanks myn....


rashid:amboi angggggg