Rabu, 10 Ogos 2011

teman tapi mesra.


ketidakbestan menjadi seorang single person is bila kita ada great news or happy moment, kita takde tempat nk melompat lompat kegembiraan sambil berpelukan dan mengeluarkan airmata kegembiraan.*maaf maksiat disitu.sila jangan dibuat*.ahaks!

soo sapa nak jadi teman tapi mesra berkongsi suka dan duka dengan saya?no strings attached.t&c applied.*hi paris!!.Lol

no lah.kidding yaw.juz wanna share with you guys that saya ada berita gembira nak dikongsi.yet to be confirmed.weehoo.nanti dah 100% confirm baru sharing2.

baideway koranglah teman tapi mesra saya.ye korang yg sedang membaca hentry neh.ailebiulah beby.

note:tak mahu terikat tapi suka memikat.ahaaaaa!


sekian,belog kali ini.

yang bukan bob mesraaaaa,
achik ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 ulasan:

W. Hidney berkata...

Jinak2 pigeon...

achik ezam berkata...

white dove fly again-novel khadijah hasim.

hehe

iQa~ berkata...

woot woot...

hahahah~

achik ezam berkata...

amboi iqa..Huhuhu