Isnin, 8 Ogos 2011

tentang kudenz dan togeder geder di bulan puazer



alhamdulillah ahernya dapat juga mata betentang mata dengan kuden after 1 year berkenalan di alam maya karin.fyi(gitu fyi) mamat neh seorang tukang tangkap gambar kawen yg hebat di batu pahat dan kawasan yang sewaktu denganya.fyi jugak walaupon hebat namun beliau tetap merendah diri.zuhud katanya.lol.hahaha.

"kalau anda ingin berkahwin dan masih belum ada fotografer untuk menangkap momen momen terindah dalam hidup anda,kuden ada penyelesaiannya.pakej menarik tersedia untuk anda.berbaloi-baloi wa cakap lu!"

*wahhhh bagik iklan percuma pula disini.takpe kita pon terzuhud juga*

oh kuden dtg dgn gurfren dia cik intan.untungla kuden dapat gurfren persis model.lawo ko!.memang kena lah dengan nama belog dia.eh kuden tompang lalu.ahaks.lepas tu kawan mereka,sheera pulak join.homaiii persis maya karin.meleleh air liur orang sebelah.saya tak.iman adelah mutiara disitu.hahaha.last but not least cik chery juga join dgn tunang beliau dan kawannya.baideway femes tau cik chery di kalangan blogger gegadis.memacam tips ade diiringi dengan pose2 comel beliau.

*link orang2 cantik ade kt bawah tu.pakai bloger-droid ni tatawu nk link direct.hahaha

baideway pertemuan pertama kali ini berlangsung di sunway piramid,diikuti dengan majlis berbuka puasa beramai-ramai di chiken heartz.seramai 7 orang menyertai majelis berbuka puasa tersebut.
*cenggituh!ayat berita tv9 sungguh*

hamekkkk kol 6 stengah dah tercongok dalam restoren.kihkikih.terasa bagai disorga bila dikelilingi pelbagai makanan dan gadiz-gadiz jelita.ye kolo dh ade gadis acara camwhoring pasti tidak di lupa ye hadek-hadek sekalian.achik korang tumpang semangkuk aje.memang sengaja tak bawak kemera sebab ade perasaan nk testing gejet baru kuden di situ.zuhudkan kite.hahaha.

frankly, i have a fobia in meeting new peoples.pemalu.katanya.ewah.jarang sangat okeh ai socialising in reality(i spent most times socializing online saja) but then i kinda enjoy it.its fun.kebetulan kot gedering with the rite peple in d rite time.

*dengan ini juga saya mengumumkan akan membuka balik akaun fb saya atas permintaan ramai.gituhhhhhhh.ahahahahaha.lol.

thanks ye kuden.walopon fotoshoot yg dirancang tak jadi tapi dapat gak hang out.bahawasanya hakou termimpi mimpi 60D mu ituh.best weih!!!!tapi takpe.orang2 yang zuhud memang kena pakai gejet mahal.hahahaha.

ni link derang.kot takleh klik copy paste je.

ini belog incik kuden:http://asbesstos.blogspot.com/ *lama dah dia tak upload entry.kerjaya tetap beliau sebagai eksekutif di petronas membataskan masa katanya.hahahaha.

ini pula belog cik cherry: http://dreamyblurry.blogspot.com/
*cik cherry tengah bizi siapkan preparation kahwen beliau lepas raya ni.berseri mukeborang nak kawen eh!

ni belog cik intan: http://lawalawa.blogspot.com/
*anda nak tudung singgahlah sini.btw tengok muke cik intan lelama teringat pula muke rita rudaini.btw orang2 pahang mmg lawa2 eh.say hai to dato siti!

ni belog kuden lagi: http://asbesstos-photography.blo7gspot.com/
*ni spesel utk hasil keje tangan dan kaki beliau.

ni belog achik ezam: http://encik-ezam.blogspot.com
*haa motip letak link sindri di belog sendiri tak nak kalah.hahahahahaha.baideway kolo singgah belogvteman kliklah kt iklan tu.dah bertahun2 baru 6 hengget income nuffnangnya walopon kite setaraf haniz zalekha *sambil fliphair*


sekian belog kali ini.

yang rasa rendah diri bila jumpa orang,
achik ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

da lama dah tak terjah blog en kuden tuh..apa cete le gamaknya~~

achik ezam berkata...

inchek kuden tido.hari hari inchek kuden tido.dia tak sempat updet belog dia.haha.

Cherrie Pie Sweety berkata...

haduiii sakit perut iolss baca tau entry ni... mekacih mekacih.. annti wedding saya datangla yer.. maklumlah photgrapher yang zuhud tu kan ada sekali keh keh keh

achik ezam berkata...

ekekeke inshaallah kolo takde hal dtglah nti.

asbesstos berkata...

siot tul aku dibahan dalam blog ni.. hahahahaha... neway sangat2 seronok jumpa blogger2 sekalian semalam.. tunggu entry aku pulak.. aku tak TIDO la ezam !!!!! ahahahahhaa

achik ezam berkata...

wakakaka...hakou tahu kou tak tido..mencari rejeki siang dan mlm tanpa henti..

cik intan berkata...

hehee..akhirnya dpt jugk jumpe ngn blogger zuhud ni ye :) btw thanks leee, x pasal2 lawalawa.blogshop interframe kt sini..kalau achik ezam nk bli utk ibu @ kakak gitau je ye hahaha :D

p/s:gi ar pow gambar kt kuden.. byk gile kercak2 ;p

achik ezam berkata...

eh kite tak sezuhud inchek kuden awok tu cik intan..Hehe...