Selasa, 20 September 2011

jemu itu bukan jamu.

Kadang-kadang terpikir betapa beruntungnya orang-orang yang di bayar untuk melakukan apa yang mereka suka.

When you like doing things that you really really like surely takkan rasa macam bekerja kan.sure enjoyyyyy aje kan.macam penyanyi for example,you memang suka menyanyi and you dibayar pulak untuk menyanyi.hallalujah bestnyaaaaaaa.

hurmmmm and that make me thing.apa yang saya suka?apa hobi saya?apa saya suka buat?can it be translated into dollar¢s? *tetap nk dollar haha*.ingat nk jadi model.tapi gomok mcm shrek plak.haha

hurmmm Saya pon tak tau apa yang saya suka.kalau saya kata saya suka awak acaner?ye awak yg sedang membaca?mampu nk bayar saya?lulz.

One thing for sure,saya ada masalah cepat jemu.i am easily get bored with something (or someone).how should i overome it.sebab saya takut benda yang saya suka hari ni sampai setakat hari ini saja.

ha itu jelah pon motip entry kali ni.apa saya mengarut pon saya tatawu.hahaha

Sekian,belog kali ini.

Yang alone and lonely(gituuu),
Achik ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 ulasan:

bukankosong berkata...

mind set ko kot!

ke kena tambah drama? baru kaw sikit perhubungan

CintaZulaikha berkata...

sumer org ada masalah jemu..saya pon jemu~

alien berkata...

sapa nak baya aku buat perkara yg aku suka..
cepat2..
offer ni..
hihihi

achik ezam berkata...

Rashid:heh kita ni da telebey drama dh haha..Tengs belanha neskepe 0 mlm tadik ;)

achik ezam berkata...

Siti:kannnnnnnnn kolo.lah jemu leh buat bisnes.


Annas:eleyhhhhh apa tuh

iQa~ berkata...

ssh jugak klau cepat jemu ni..

cecube wat solat minta Allah tetapkan hati utk yg terbaik~