Selasa, 6 September 2011

kami yang manis-manis lebaran


selalunya time raya akan adelah photoshoot raya
tapi kali ni sebab tak cukop korum (my bro balik pahang)
dan kita is kena kerja hari raya tu
soo kita is malas nk posing2

tapi masa raya ketiga tuh kita is nekad nk berposing hadek beradek
tapi kita is tak mo konsep typikal hari raya 
menghadap balang kueh,posing bersalam2salam palesu lagi plastik 
dan sebagainya yang very der
jadinya kami berposing sempoi saja dengan tema:
manis-manis lebaran-ko raya sakan ko puasa penuh ke timah??
lolz
layan sampey mutahhh koranggggg
(>.<)

 konsep 1: fefeling menunggu bas nak pi pekan tengok wayang.
hantu boncet.ko ado?

konsep 2: kakiku di bibirmu bila rindu.ko mampuu?

konsep 3: hakouu adekmu dan hengkau habang...mana duwet raya habang?


konsep 4:do you wannabe on top..ANTM lolz

konsep 5: weyyyyy napa hakouu kelihatang mcm OKU?
tapi yg duduk tu nampak muda kang ??

konsep 5:kami hensem kami hokeyyy

konsep 6:gaya 'peace sign' tu dh outdated dekkkk...hahaha

konsep 7:sejuk ok suasana di Edinburgh.....lolz


taon ni perasaan mega raya tu hagak kurang
maybe sebab saya tak dapat menshoppingkan raya 
untuk my family mcm selalu
taon ni tak pi jalan taiping kt klang pon
hurmmmm
inshaallah kolo umoq panjang taon depan happening kot
mungkin menyambut syawal di Mekah seisi kuarga
*sambil pose bio aura*
lolz

note
hanya di Malaysia aje raya disambut sebulan.kengkadang telebey pon ado!


sekian,belog kali ini.


yang manis-manis lebaran,
achik ezam




5 ulasan:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

woww...merah pak ngah...

*tetibe terigt lagu manis-manis lebaran tu haaa.sedap lgu tu...

ruud van irwan berkata...

model-model berbakat besar ni

adminpss berkata...

posing2 raye :D

mynshazmin berkata...

syoknya raya hihih :) malaysia next top model nih.. hihih

CintaZulaikha berkata...

hambe jugak yg tader gambo raya, mana taknya sik beraya je, spi lupa yg ada kamera dlm beg..aishhhh..sesal tol..