Isnin, 12 September 2011

monday yang biru?nah..............



cinta TAK perlukan pengorbanan.
cinta hanya perlukan PERASAAN.
ada rasa CINTA ada jiwa.
SUSAH  senang dituruti bersama
kalau cinta TIADA padan lah muka
pengorbanan tiada MAKNA....
 
note
renung-renungkan dan selamat beramal
 LOL!
----------------------------------
 baideway
to my ex opismate a.k.a my bestest friend
cik oren a.k.a nur syahrinar anuar,
selamat pengantin baru semoga berbahagia selalu.
best tak mlam pertama?????
walau banyak halangan dan pancaroba menimpa sebelum dan semasa hari bahagia mu kelmarin i know you can walked it through with a smile.walo sedih macam manapon we hafta fake it die die on det day kan.
sigh!
whatever it is my doa for you is semoga berbahagia selalu,hadapi semua dugaan dengan iman dan sabar dan if anything happen, u got me as your clowns to make you laughs.keji kan!
(O.o)
 sekian,belog kali ini.

yang maseh single and young foreber,
achik ezam

3 ulasan:

alien berkata...

alhamdulillah~
selamat pengantin baru

CintaZulaikha berkata...

yg mem tu da ttu2 selamat, yg tukang nulis nih, bila lagi nak selamat diijabkabul pulak...hehehe

mynshazmin berkata...

cinta itu love.. hehe, btw, congratz 2 ur fren:)