Sabtu, 8 Oktober 2011

hell-low

Assalamualaikum & holla readers.its been a while tak update blog.gila lamaaaaaaaaaaaaa.haha korang rindu tak?surelah tak sebab kita bukan retis.tak pemes emes lak tu.kekeke.

Alhamdulillah saya maseh hidup.maseh dikurniakan anugerah nyawa untuk terus memacu kehidupan yg lebih baek inshaallah.harap anda juga begituh.hidup produktip dan tak jadi sampah masharakat.tak meliwat baby anda.idiot!

Owh quick update about myself.i am no longer with DiGi.di ulang i am no longer with DiGi.at last!.haha sure ramai tak caya sebab i kan very loyal dgn yelloemen nieh.my previous entry tu dah citer but still some of my friends tak akan percaya selagi saya tak resign betol2.my last day was on 31.09.2011..genap 5 taon 1 bulan.hamekkkkkkkk!

Sekarang ni dh ada di tempat baru.join team YTL Comm.still intact dengan customer service.tak boleh lari.still terjebak dengan sales.huhuhu.layankan saja.offer yg biasa2 tp better than previous job.bad attitude tempat lama buang jauh2 dah.now semuanya baru.spender pon baru k.haha

Currently report kt HQ.tiap hari meredah komuter+lrt.nak drive tak sanggup nk meredah jamm.nti grumpy kt tmpat keje.ngehngehngeh.mengejar train, bersesak dlm train,terlepas train dh jadi rutin harian sekarang ni.subhanallah.kadang rasa mcm kt madrass pon ade.haha.i hope goberment kita look on improving public transport seriously.

Baideway hope you guys enjoy your weekend very much.i will story mory about my live at dis new place later later in the next entry.muakla korang dgn rapu merapu pokcik neh.jaga kesihatan.jaga diri masing2 ok.

Sekian,belog kali ini.

Yang menjual diri tapi talaku,
Achik ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 ulasan:

zulfadzly berkata...

awak..kite rindu kt haniebek la!

zulfadzly berkata...

mahap. komen takde kene mengena dgn entry! hahahaha..ok2..komen balik..


semoga awak hepy ditempat baru. bawak pepium byk2 kalo naik tren. jaga kehormatan dan kesucian diri, walaupun..kite tau kesucian awak telah diragut oleh diri sendri!! kahkahkahkahkah..

babaiiiiii!! mishyutu! bleh??

achik ezam berkata...

Manap adelah sewel hahahaha

ruud van irwan berkata...

maybe the grass is greener on the other side. good luck!

achik ezam berkata...

Thanks abe botak my pren.

cham's berkata...

hurm...lama tak jenguk kwn2. awat makin slim ni? minum daun ketom erk??!