Jumaat, 14 Oktober 2011

u are so whatever


Gituuu tajuk entry ala2 remaja hahaha.owh yeah whatever lah.life is soo whatever baideway.owh yah whatever.hahhaa enuff with whatever!

To whom it may concerned.

Ermmm ada orang buat statement supaya stay away from dia if we met again anywhere.ermmmmmm motip?sebab nak warning?dah hampir setahun tak bertegur zapa & i am ok with it.sekejap kata dgn orang ni ok.sekejap ckp dgn orang lain tak ok.heyyy dis is why i wanna go far far away from your life.lolz.owh yeah life goes on.all the best for you ok.full stop!

Dan buat seseorang yg makin jauh di mata & dah jauh juga di hati.thanks for everything.anyway kawan baik is kawan baik.bukan u is ANGGAP i kawan baik.sebab ANGGAPAN itu adalah assumptions.whatever.kawan baik katanya.i is sakit pening pegi masok hospital bukan amik pot pon.lepas tu blaming me for everything.enuff is enuff.thanks for remove me from your FB list too.

Shaitz.entry penuh kemarahan dalam keasamaran.hahaha.kelakarlah u olang neh.sesikit remove fb.sesikit blok fb.haishhhhhhh thank God i is not active fb anymore.kukuikui.

Walaubagaimanapon,sebarang salah dan silap harap dimaapkan.sepuluh jari kemaafan diminta.halalkan makan minum atau yang pernah terambil terembat.whatever.saya mungkin bukan orang baik-baik seperti yang disangka but still i did my level best to give the best cuma unfortunately its ended not in a proper way

Let me be me and let u be u and u,u and me cannot match togeder geder.

Note:i is sentap but who cares!fark!
*astopirulloh mencarut*


Sekian,belog kali ini.


Yang dh malas dh nk campor,
Achik ezam

Published with Blogger-droid v1.7.4

Tiada ulasan: