Sabtu, 26 November 2011

sabtu itu bukan ahad




hey it's a working saturday for me
parappa pappa
i'm lovin' it
(^.*)

tenangnya sabtu ini
harap bawa untuk ke hari seterusnya
hikhikhik

*menangis KD tengok neh*
hahahahaha


abih keje kol 6+
takder sesapa  nk belanjer kerokey ke????
dah lama tak melepaskan gian
vokal bukan sekadar rupa neh
kuikuikui

* i wish i m taller abit and skinny bit*
lulz




henjoy your weekends guys
as i am enjoying mine
(-______-)




sekian,belog kali ini.

yang tenang dalam gelabah,
achik ezam

Rabu, 23 November 2011

hey wordless wednesday YOU GOTTOGO!




deym najwa
you are
 OHZEMMMMMM



did iz my second entry pasal najwa neh
yg fes masa memula dia kuar dedulu
i knew she iz super something
all the best najwa


btw 
thanks najwa sebab selalu gak reply my tweet
ai iz heart najwa
-_____-
  

*wajah tanpa sebarang edit maupon solekan....LOLz*


note:
to my past memories
you got to go
go go go go go
please don't come back
I have chenta hati baru now
*gitiuuuuuu*


okbaiiiiiiiii





sekian,belog kali ini.

yang gottogo,
achik ezam

Isnin, 21 November 2011

hari kahwen adik saya


19|11|2011 
my sis dh selamat menjadi isteri orang.
Selamat pengantin baru to my only sistah.
dari kecik dampai dh besar gebu kitoramg jaga now Duty dh di takeover oleh encik hasben.
Semoga berbahagia ke akhir hayat. 


Alhamdulillah 
20.11.2011 resepsi majlis berjalan lancar.
ramai tetamu datang.
full house.
lauk semua pon habis.
meriauols.
buat kengkawan bloggers yg datang mekasey banyak2.
walopon invitations cuma via fb/twiter secara general.

ailebiuols lah  (-_-)



Sekian,belog kali ini

Yang hepi wen my family hepi,
Achik ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ahad, 13 November 2011

sundae update :))


hello hye semua pencinta achik ezam.
*lelambai fan kt red carpet dari balcony*.
lol.
perasan retis.
hahahaha.
ko ada???
hahahaa
owh hye sebab lama gila tak update belog
lama giler tak blogwalking kat blog korang semua.
sobss sobss
buat2 biziiii bangatttttttttttttttt
dari satu roadshow ke satu roadshow
semuanya dek kerana mencarik rejeki yg halal ya tuan puan
penat ku redah jua

tapi kot ada tokey2 gula samaada ibu gula, bapak,gula,abang gula,adik gula
i okey je
asal luar dalam ditaja
penat tau dah berkerja tak kekaya neh
T_T

baideway yg fren2 dgn saya kt FB tu sorilah dh jarang gila update
last status update pon 6/11/2011
haha
tapi kolo tweet memey ektip
sesaat setweet
hahaha
biasalah retizzz
hahaha
*panggggggggggggg*
banyak sgt ketawa neh

owh kali ni saya berada di Jalan Masjid India
dari 11-13 sempena karnival makanan warisan di situ
marilah datang ke booth YES di booth No.6
bebetol depan Haniffa supermarket tuh
beli produk YES dapat kucupan mesra dipipi tau
Lol

*tembamnya sayaaaaaaa*

enjoy your weekend guys
i will definately enjoy mine
on the road on the sidewalk
whatever

remember,
amazing things happen when you say YES
>.<


sekian,belog kali ni.

yang tetap nak say NO to rokok,
achik ezam

Rabu, 9 November 2011

Rabu, 2 November 2011