Ahad, 13 November 2011

sundae update :))


hello hye semua pencinta achik ezam.
*lelambai fan kt red carpet dari balcony*.
lol.
perasan retis.
hahahaha.
ko ada???
hahahaa
owh hye sebab lama gila tak update belog
lama giler tak blogwalking kat blog korang semua.
sobss sobss
buat2 biziiii bangatttttttttttttttt
dari satu roadshow ke satu roadshow
semuanya dek kerana mencarik rejeki yg halal ya tuan puan
penat ku redah jua

tapi kot ada tokey2 gula samaada ibu gula, bapak,gula,abang gula,adik gula
i okey je
asal luar dalam ditaja
penat tau dah berkerja tak kekaya neh
T_T

baideway yg fren2 dgn saya kt FB tu sorilah dh jarang gila update
last status update pon 6/11/2011
haha
tapi kolo tweet memey ektip
sesaat setweet
hahaha
biasalah retizzz
hahaha
*panggggggggggggg*
banyak sgt ketawa neh

owh kali ni saya berada di Jalan Masjid India
dari 11-13 sempena karnival makanan warisan di situ
marilah datang ke booth YES di booth No.6
bebetol depan Haniffa supermarket tuh
beli produk YES dapat kucupan mesra dipipi tau
Lol

*tembamnya sayaaaaaaa*

enjoy your weekend guys
i will definately enjoy mine
on the road on the sidewalk
whatever

remember,
amazing things happen when you say YES
>.<


sekian,belog kali ni.

yang tetap nak say NO to rokok,
achik ezam

5 ulasan:

singAsong berkata...

Tak dapat jumpa esok la.. office dekat aja !

solomolo berkata...

Y.E.S !!!~

achik ezam berkata...

hahahhaaha kann song...takde jodoh...

achik ezam berkata...

ejad say YES!!!!

yezzarrrrr

CintaZulaikha berkata...

gegegegeg...oh tidak...