Sabtu, 24 Disember 2011

omg omg omg i am backkkkkkkk -_-



hallo semua
assalamualaikum
 kum apa kumbat bat apa betman man apa mentol tol apa tolak lak apa
laklaklaklak
*pangggggggggg*

ok ok sedar diri
haishhhhhh la dah tak ngapdet belog nieh
dah bersawang sana sini
kolo manusia tu sure dh berjembut tebal macam dalam porn jepon
mihmihmih
**hai goo panas hai manap hai milk!!!**

baideway
kinda bizi juggling with my job
retis lah katakan
roadshow sana rodshow sini
jual sana jual sini
i mean jual broadband bukan jual diri ok!
kita is sedar kita is buruk
hewhewhew
nak tau saya jual apa

nothing new bout myself
same ol same ol
ntah bila nk kaya raya
yg ada cuma lemak sini dan sana
haihhhhhhhhhh

kita is FAT!!!!!!!
LoLz

omg! omg! omg! its meeeeee

dh tak sempat nk men-gymkan diri
ni pon baru nk start balik
haihhhh
lemak sana lemak sini
haihhhhhhhh

*mengeluh lagi*

terus nak nyanyi

"....Tuhan tolong hapuskan lemak saya
kerna ku tak sanggup
kerna ku tak mampu
pikul lemak lemak diperotkuuuuu
uuuuuuuu...."

oklah saya nk pi keje ni
sabtu pon keje uols
makan gaji cengginilah

tunggulah kot nanti dapat suger suger kaya sanggop membela
LOL
mihmihmih

(kidding doh)



sekian,belog kali ini.

yang sememeh,
achik ezam

Rabu, 7 Disember 2011

apam-apam cinta rabu yg bisu


Tengok apam ni lelama terbayang kaler bra n spender gegerl.

lolz!

Eh ni suppose wordless wednesday lah -_-

Sekian,blog kali ini.

Yg gebu mcm apam dipam,
Achik ezam
Published with Blogger-droid v1.7.4