Sabtu, 23 Jun 2012

tentang perasaan



cinta sebab sayang
atau
cinta sebab kesian

hidup ini mudah.
tapi tak mudah yang di sangka.
hidup ini sulit.
tapi tak sesulit yang di jangka

kadang-kadang (ataupon selalunya)
kita kena pentingkan diri sendiri
biar sakit sekarang dari sakit teruk kemudian hari

soal nikah kahwin 
bukan soal main-main
fikir betul-betul
jangan kata ya 
kalau hati dan minda berkata tidak!

buntu
mati akal
hurmmm

soal hati soal rasa
noktah!


note
to whom it may concern
i am here to support u :)




sekian,belog kali ini.

yang mengombak rindew,
achik ezam

6 ulasan:

bukankosong berkata...

blajar untuk menghargai

achik ezam berkata...

tiada tanda harga

achik ezam berkata...

this isn't about me :)

Asrul "iLham" Sany berkata...

I do wish whoever is your concern does find happiness...

including u of course...

Jangan terlalu cerewet, susah hahaha

mynshazmin berkata...

i like this entry.. sgt match dgn situation skrg.. kalau membalas cinta sebab kesian memang sakit dan sebenarnya tidak adil..mungkin org yg kita balas cintanya sgt happy but on the other hand kita pula yg rasa pedih asyik kena berlakon..dan bila dia tau sbnrnya hati kita tiada pun untuk dia lg sakit jadinya..mungkin keadaan sekeliling kata terima saja org yg syg kita tapi soal hati mana boleh paksa..kita yg nk jalani hidup kita bukan org lain...

p/s:

Qamaruls berkata...

kau ni dah kenape?? aku hempuk ngn guitar kang