Rabu, 13 Februari 2013

Wedding planner itu perancang perkahwinan




salam everyone!
this time nak cerita pasal wedding
small wedding or grand wedding,
 it's still wedding kan 
and we can arrange it for you
*plinkkkkkk iklan*

anyway 
korang ada tak berangan-angankan perkahwinan yang gilang gemilang?
atau korang hanya mengimpikan perkahwinan kecil-kecilan?
atau mungkin perkahwinan yang sederhana tetapi meriah?
*walaupun*

di jaman moden 
ini perancang perkahwinan atau wedding planner sering menjadi rujukan di setiap perkahwinan samada di desa mahupun di kotaraya
bagi yang kurang berkemampuan, majalah sering menjadi rujukan.
maka pengantin dan family akan berusaha gigih untuk menjadikan apa yang diimpi menjadi realiti
sudahnya semua orang pon kepenatan dan keletihan
sesilap mau mau juga pelamin anganku musnah nanti
*rebah*

why hired wedding planner?

jawapannya mudah: 
wedding planner akan memudahkan urusan hari bahagia anda. 
Bayangkanlah andalah yang nak kahwin andalah yang nk merebus telur 
andalah yang nak menikah andalah yang buat bunga telur, 
andalah yang nak bersanding, andalah yang mengupas telur
hahahahah
 motip telor dari awal hahahahaha
suke lettew
LOL

kesimpulannya
perancang perkahwinan akan memudahkan urusan anda
anda hanya perlu duduk dan pose2 Ratu Elizabeth di hari bahagia anda
tak adalah nanti kat atas pelamin eyebag anda dh macam beruang panda
muka ketat mencuka macam mati laki
gicew

suka tak mcm ni?

How about the budget?

Bajet adalah sangat penting!
dari bajetlah boleh kita pilih pemilihan wedding planner  yg sesuai ya adik kakak
pilih ikut kemampuan
bajet ala-ala proton saga jangan pula berangan ala-ala BMW X6
hahahaha
TAPI!!!!!!!
ianya sekali seumur hidup kan?
SEKALI ok diulang SEKALI!
apa kata berbelanja lebih sikit ye dak
anyway Bank pun banyak sediakan personal loan kan
apply sajor!
gicew
hahahaha
wedding planner can menjadikan impian anda satu realiti
tapi make sure bajetnya cukup
ni semua sebab rancangan tivi lah 
yg mengada-ngada kata wedding planner/designer 
can work it out even for small budget
*BITCH SLAP PLEASE!*


Wedding By Arefen Zaidin?

ok ok ok
as I work as a PA to fashion designer and wedding planner, Arefen Zaidin kan 
so I want and need to promote our wedding package to your guys and girls (and in between)
hahhahaha
what cool and great about my boss is, 
he is very teliti and sangat mementing kan kesempurnaan in his design. 
senang cakap he has a high taste in fashion design and frankly he is creative.
ni bukan mengampu tau but it's true! 
so far tak ada lagi client yang komplen pasal kualiti kerja beliau. 
tang harga tu banyaklah dengar.
LOL
anyway you get what you paid for lah kan! 
takkanlah you pay for kancil you get Audi TTs  kualiti
over kan?

we have complete package
complete package tu kami sediakan semua kecuali dewan or khemah
(but if you nak kami carikan dewan or khemah we will arrange it as well)
kami provide baju nikah/bersanding from head to toe, pelamin, walkway, hiasan meja, hiasan dewan,  PA system,  candy bar, dessert corner, pengacara majlis 
etc etc etc etc

selain complete package
kami juga menyediakan pekej a-la-carte
maksudnya anda boleh pilih servis yang anda mahukan
misalnya anda cuma mahukan pakej hiasan dewan sahaja atau anda mahukan pakej pelamin dan busana nikah sahaja
semuanya terserah anda
tak gicew?

soon lepas butik kami siap
kami akan mengadakan pakej rental juga
maksudnya anda boleh sewa baju nikah/bersanding etc
macam kat langkwai pula sewa kereta
hahaha

anyway
tagline kami di Arefen Zaidin ialah
sederhana atau wasotiah
LESS IS MORE
dekorasi dan design kami selalunya ringkas tetapi memikat
sekali pandang terus jatuh cinta
gicew

kesimpulannya, 
kami team Arefen Zaidin tidak akan mengecewakan anda, 
inshaallah!

so,
kepada yang sedang mencari-cari perunding perkahwinan do email me your query at achik.ezam@gmail.com

Like FACEBOOK kami dan lawat laman BLOG rasmi kami untuk info terkini ya!

sampai sini dulu ya ibu-ibu nenek-nenek
Yang bebeuruk datang dari saya
yang bebaik datang dari Dia





sekian, belog kali ini.

Yang berusaha mencari uang untuk hanak hanak,
achik ezam

1 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

uiiii, tader keje nak hired2, hired diri sendiri sudahhh...puas hati...huhuhu