Rabu, 22 Januari 2014

tahun baru kesah baru tuan badan je lama..LOL

assalamualaikum dan salam sejahtera kepada saudara dan saudari samada jauh ataupun dekat ataupon didalam jamban..
wakakakaka...

gila bersawang blog ni dow...wakakaka....
macam tuan dia jugak hahahaha..
helloooooooo
*fliphairdada*

hay how's 2014 so far? cemerlang gemilang terbilang ataupun kecundang di balik tiang? hahaha....what ever it is teruskan kehidupan dan always pose-pose #selfieeeeeeeeeeeeee #walaupon #hadooooo kahkahkah...

anyway i am no longer a PA....

*what? apa?? kenapa?apa dah jadi??gaduh ke? KO GELAPKAN DUIT SYARIKAT KE?

ya itu adalah diantara feedback-feedback yang diterima daripada peminat peminat kengkawan dan follower achik ezam. 
tapi yang last tu tabley blah....
emak abiang tak pernah ajar ambik duit orang tau.... #fliphairKatako.

well....yang terindah hanyalah sementara *pose ala erra fazira* tibah..wakakakaaka ok ok stop merapu..berbalik kepada soalan media berhubung kenapa saya berhenti ermmmm macam nilah....
NO KOMEN..
wakakaka...

hey jangan spekulasi sangat....
sudah rejekinya sampai disitu sahaja...
AZC was the place i know and learn about fashion industry..
and you wanna know what in this fashion industry today you in tomorrow you out *tibah ruh Heidi Klum masuk* LOL.

Taklah..buat sementara ni habang nak stay kampung untuk menemankan kedua ibu bapa...yelah dah berumur ni macam-macam penyakit dan kebetulan adik-adik lain semua sibuk diluar negara (dibaca luar daerah je) so biarlah habang yang look after them for the time being....camtuh...anak soleh tak? LOL...

oklah okey....ni pon bertandang kat mekdi seksyen 7 ni sedut wifi kat sini...sedey tau takde internet kat Ulu Tembeling sana..tapi apa nak buat Hujan emas di negeri orang,hujan batu dinegeri sendiri abiang prefer di kota london..tiba London wakakakaka...

To my ex boss and all the team at AZC
All the best and hope semua perancangan dan perjalanan yang dirancang malatop kebabom
BOOM BOOM BOOM

*no camera please*


Till we meet again..mungkin di tahun depan pula wakakakakaaka.



sampai jumpa lagi,
Achik Ezam
xoxo