Isnin, 19 Januari 2015

AJL 29 punya cerita

Assalamualaikum

hai hai everyone
masih belum move on lagi pasal AJL 29?
hahahaha

well itukan juara lagu
bukan juara penyanyi
hahaha

jadinya lagu yang menang 
tak smestinyalah yang popular

anyway
i sokong Alyah
cuma performance semalam tak menyengat sangat
okay okaylah
we want you
not your designer dress darling
yang semua macam sama jak
hahahaha

habang tunggu u langgar dato ramli dik haha


but DAYANG 
was effortleessly AHMAAAAAAAZINGGGG
keep it up darling!
suka hadek hadek 
dalam stadium tu
hahaha


Rizalman white haute couture
tu memang omaigod
she's superdiva!!!!!

yelah
adik adik nak up mana tau couture
disamakan baju dia dengan lampu ikea
ada ke patut
hahahhahahaha

anyway
habang tak pih pon stadium tu
dah tetua malaih lah nak duduk seat seat biasa
jauh di mata tuh
hahaha
plus tokti tak perform kan

so ijan was inviting
kengkawan twiternya ke rumah
dia masak pasta
and then ada yang datang bawak
satay lah, jagung lah, kek cekelat sedap lah
haaaaaaa

korang kat stadium ado????haha

habang bawak perut jak
hahhahaha
omaigod sedap sataynya
sedap juga tart amie buat
meleleh leleh inzal dibuatnya
hahahhhhaa

thanks ijan and kengkawan yang lain
takde hadiah pula untuk best dress
sebab semua tak best
hahahahaha

pakai iphone tapi tak clear pon..hahaha

sambil tengok AJL
tangan memasing tak lepas dari phone
konon tweet letak hahshtag bagai
satu pon tak kuar tiwi
hahahaha

peminat peminat stacy menutup mulut terkejut stacy tidak memenangi apa apa pun kahs
anyway 
opening & interlude AJL bosan
asyik asyik otai
boooooooooooooooooooo
we want Siti Nurhaliza!!!!!!
hahahaha

okay lah
habang nak buat senaman iya iyalah ni
hahahaha

tata titi tutu
awak i love you

Hai awakkkkkk...lols
sebelum berpisah
layan dulu video senaman ni
hahaahahah
do it at home okay
iya iyalah


p/s: i still cannot move on from this video
kahs



yang iya iyalah,
Achik Ezam

Tiada ulasan: