Selasa, 7 Julai 2015

puasa dah nak countdown!

assalamualaikum
hey hey hey
apa khabar semua

Puasa sudah mahu sampai ke penhujungnya
kuih raya dah buat?
baju raya dah beli?
langsir baru dah siap?
isteri baru dah nikah?
eh tiba

atau

masih istiqomah
ke masjid setiap malam
bertarawikh dan beribadah setiap malam
kalau ya alhamdulillah 
you are the best inshaallah

Puasa kali ni
puasa di rumah bujang
habanglah
tukang prepare juadah sahur
tukang prepare juadah berbuka
tanpa dipaksa tanpa disuruh
dibuat dengan penuh 
kasih sayang chenta
wahh gituhh
kakakakakakaka

sedap tah idok
tak tahulah
fes time lol masak
setelah lama bersara
kakakakaka

so far tak pernah ada komen mengutuk
nora tu asyik bagik 4 bintang je
wakakakakakakaka

Puasa kali ni juga
beriya iya makan sikit
lepas buka gigih pergi gym
almost every nite okayyy
cardio lah, chest lah, arm lah

lengan ke peha tuuuu

tapi
tak kurus kurus jugak
huwarghhhhhhhhh
kakakaka

eh jap
nampaklah beza sikit
sikit je lah
jadilah nak dari takde
nah bukti
LOL


ni sebulan sebelum puasa

ni lepas seminggu lebih berpuasa

mari kita gabungkan keduanya hahaha

ada sikit kecewa juga
semalam dan kelmarin makan nasik
berat naik 2kg
sedey nak
rasa macam nak buat liposuction
tibah
ada yang nak taja tak?
kakakaka

anyway
raya ni pakai baju recycle jak
raya orang bujang terlajak
sempoi sudaaaa
janji bahagia di haty
ewah

oklah
sampai sini dulu
takde idea nak tulis apa dah
laporrrrr



p/s: thinking of buat another new blog on fashion and lifesetyle. 
lepas raya kot



Sekian, blog kali ini,

yang hatinya sudah ditambat ketat,
Achik Ezam


2 ulasan:

eeri jeremiah ivanovic berkata...

letop.. makin ketat dihati katanya.. untunglah Z... ehhhhh...

achik ezam berkata...

haha diammah eerie