Selasa, 26 Januari 2016

kalau dah bukan rejeki

Assalamualaikum
dah nak masuk hujung Januari dah kan
begitu pantas masa berlalu

well, what's good so far?
hahaha
me got good news in early January itu ari
but unluckily tak menjadi
hahaha

what happened to Miss Columbia jadi to me also
hahahaha
pagi dapat ucapan tahniah
petang kena tarik balik
due to some "technical" reaason


Orang kata
kalau dah bukan rejeki
nasi dah nak masuk mulut
pun boleh jatuh

think positive saja

other than tis
my 2016 so far okay okayla
had and still having a very wonderful personal life
i guess
huhuhuhu
harap maintain till death do us part
lol

i had sooo many plans in my mind
tapi belum berani lagi nak execute
we'll see how later

ada duit semua kerja jadi
tak ada duit kita duduk tepi tepi
hahaha

okayla
just buat short update saja
nak bagi buang buang sawang kat belog ni
hahaha

till we meet again later



Sekian, belog untuk kali ini.

Yang macam dah give up,
Achik Ezam

2 ulasan:

ZaidFirman berkata...

hey hey hey

achik ezam berkata...

heyyyyyyyyyy@zaidfirman