Khamis, 4 Februari 2016

Fabulous Feb (i hope lol)

Assalamualaikum

Dah February
cepat kan masa berlalu
 I'd say sangat cepat
Tapi PM masih tak bertukar
eh
tibah
hahaha

anyway
Just wanna let you guys know
I might start a new job this month
jika tiada aral melintang pukang lah

it's been a while 
dah lupa macamana rasanya 
apa itu 9-5 kinda work
dah lupa juga macamana rasanya punch card
haraplah boleh survive keje ofis

banyak juga skills yang nak kena re-polish
haihh
too many things to handle
mesti bolehlah punya inshaallah

it's about time for me to be serious
asyik nak rileks and santai tak sudah
memang duit tak mampu beri segalanya
tapi segalanya perlukan duit
kahs

and ya lor
my PTPTN also sangkot RM35k+
and I am blacklisted to go overseas as well
baru plan nak ke London
LOL

I believe this year is my good year
I yakin
haaa camtuh
LOL

hahaha
kena positive
yakin diri baru boleh menuju puncak
hahaha
dah selalu sangat fail
apalah sangat nak rasa kan
jatuh bangkit balik lah

dan yes
at least kalau dah okay nak pi jenjalan
london-paris-nuyork
dalam negara saja
tengok tempat orang
sambil tenangkan mnda

Bulan lepas ke Perak, bulan ini ke mana pula kita?

okayla
sampai sini dulu
sampai jumpa lagi
bulan depan
kalau rajin
hahahaaha




Sekian, belog kali ini.

Yang masih belum kurus,
Achik ezam