Selasa, 19 Disember 2017

2017 to go, 2018 come to me sayang sayang sayang

Assalamualaikum
it's been a while tak update kan
mati segan hidop tak mahu
blog ni
hahaha

anyway dah nak hujung tahun kan
pejam celik tergolek telanjang
dah sampai penghujung 2016
azam awal tahun dah tercapai ke?
ke laut dalam lol
hahaha
i'm going bigger & fatter
macam back to 90s
wth 96kg

me currently working at Bangi
tefak kan Bangi
tak pernah seumur hidop ni
terpikir nak kerja kat sini
it should be temporary, based on project,
sekali permananent daaaa
but well, 
God is a good planner kan
kita layan je

kalau ada job lagi better
kita go with the flow
mana tau ada orang bagi 2 juta
kita bisnes bisnes lah ek

oh ya,
abah currently not really sihat
dah warded for few days
kinda worried but let's hope
semuanya baik baik sahaja
dan semuanya dipermudahkan 
inshaallah

so, waddup for next year?
korang dah menanam azam?
atau mengulang semula azam lama?
atau tak berazam langsung?

for maself,
i just wish 
whatever plans & project semuanya lancar
sihat tubuh badan
dan akal fikiran
yang dberikan Allah swt

juga,
duit mengalir masuk dalam akaun macam air terjun
duduk goyang kaki kat banglo dipinggir bandar
teewbahhh

well well
ngak salah untuk berangan kan
free je pun
but yeah
work harder, work smarter ya beetch
stop wishing, start doing
inshaauloh
aaaagituhhh

ok gais,
walau apapun terjadi
susah senang ke kita,
jangan sesekali lupakan emak ayah
dan juga sahabat yang banyak membantu kita

sekian untuk kali ini.


yang dahagakan uang ringgit, dollar,pound,euro,
Achik Ezam


2 ulasan:

Mr. Dominic Unknown berkata...

your entry always make me laugh. Tapi lama juga menanti.

achik ezam berkata...

terima kasih huhuhuhuhu