Rabu, 28 Oktober 2009

kehidupanku di desa edinburgh.....LOL

sudah seminggu menetap di desa terchenta...oklah idop..xde beza cume makan minum teroverdose..terlebey lemak..terlebey sedap..udahnya terlebey boroi....ahahaha...ye2 masa kt opis tekad karang kt umah nk mkn siket..sekali dah ngap ha siap bertambah2 gamaknya...sambal belacan cicah jantung pisang rebus pon dh heaven..dem i am fat now..hahahahaha...

di sinilah saya tinggal sekarang...(lagi10%nk siap)

baideway walopon tinggal di banglo mewah di pinggir ayer terjun[giler berangan tak hengat donia..ahahaaha..nolah umah kampung aje]i still prefer living with my own self...tinggal sorang..makan sorang..idup sorang2 mcm kera sumbang..hiks...bukan ape..

bile stay sorang2 kita bebas buat apa aja tanpa pikir ape...sekarang nih nk kena menjaga tatsusila sebagai lelaki melayu terkhir..sebelom buat ape2...heks...cantekkk..lemah lembut sopan santun..[feel2 syurga chinta]ahahaha..


1utama dh jauh...klcc dh tak nampak...the curve dh susah nk nyinggah...padahal sebelum ni bangun tidow tak mandi dah g 1utama bayor bill..bley???ahahaha.....memori tercipta lak tetiber....hrmmm tinggal kt kampung pon okey gak...bley tengok emak abah depan mata n maen2 ngan anak2 buah....senang sket rase ati...

mungkin ade org cakap apelah umur dh 30 still duk ngan parents...my answer senang je..abih tue ko nk tunggu mak abah ko sakit terbaring berak kencing dalam pampers baru nak jaga derang..jangan haraplah...i dun ask their money blablabla...i can afford mine....bitch!!!...its my payback time...ahh emosi lagik...ahahhahaha..lagipon dh letak T&C dgn emak:NO KAWEN2 kay..ai menten single n gojes forever ye mama...ahaks....


seee ai dh fat....^^

oklah,sampai sini dulu blog kali ini.

LOL,
ezam

13 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

pedulikan org nak cakap ape ezam,yang penting awk tau ape yang awk nak.kalo awk nak dekat ngan parents n family,just stay with them.nanti print out gmbar klcc besar2,tampal kt dalam bilik eh..


**jaga diri and jaga makan oke!
lariiiikkk!!!

ezam berkata...

ahahahahahahahah tang print gambor klcc tue mcm lawak..hehehehe..tang makan tue mmg dh nk start berjaga2 sebelom kembali ke zaman asal......aahhhhhhhhhhhh!!!!

bidadari berkata...

wait and see... newai... gud luck forever yours

ezam berkata...

timer kaseh cik bidadari atas sokongan anda...IKYWM ahhahahha

ezam berkata...

timer kaseh cik bidadari atas sokongan anda...IKYWM ahhahahha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

++ baca n3 ni sambil layan lagu M DAUD KILAU....memang berbaloi2....hahahha berkilau2....

chantek umah itu....yg posing pakai suar pendek tu....teknik posing yg mantop....kekkekek ++

~WaNi~ berkata...

dok umah parent lagi bagus selagi blm kawen nih... hehehe....tp tang mkn tu yang bahaya.... wani pun kalau balik kg,menjadi-jadi nafsu mkn...hahahhaa

ezam berkata...

yanie:itulah namanya posing melawan kegojesan CD.....ahahahha

wanie:betollah..dulu umah sewa ari2 makan roti jer..NOW....semua benda sedap tak hengat....ahahah..ni kire culture shock nieh.....

homietouches berkata...

dap sungguh lagu ni.. boleh dijadikan lagu iringan balik ke rumah (baru) mung....

bidadari berkata...

wah dua kali tu menjawab.. har har har...lawa bakcgroud pokok bunga punya foto... dari warna umah merah bila take pic jadi cem camouflage tukar ke oren pulak ehhh...

(tak g kinik lagi dok kat kinik ku mcm keladi punya daun so kene tunggu doulu...hu hu hu)

A New Day berkata...

u r FAT....ahaks...no la, stil gojes (gojes ke??) anyway, pedulik org nk ckp pe. bukannya dorang yg nk jaga mak bapak kita...enjoy!!!

homietouches berkata...

dap nyer lagu ni jam... sgt sgt sedap susah nak dapat kat pasaran ni... pandai @ terew nye kau cari lagu ...(smiling), aku sgt suka,...mmmm =)

bidadari berkata...

ingat kan manusia/org/human/ je tau duk kat kusi pelamin angan ni.. upenyer laptop pun ade kusi pelamin ni wah wah wah.. ni nak dekat dah ni.. mngkin dah nak dapat seru ni.. siap siap kan lah diri mu ya... (lagu?...)