Khamis, 12 November 2009

full time bloggers.....?

sambil duduk2 mengonline kan diri rasa mcm best je kolo dapat kerja sendiri dari rumah....jauh dr hiruk pikuk laharan kastemer..jauh dr orang2 yg tak hingin di tengok n paling best dapat jadik bos sendiri...[tapi taknaklah join MLM dan yg seangkatan dgnnya yg tak best tue....]

best tgk bloggers2 yg cume duk dpn pc updet entry masing2 n dapat uang......tgh usha2 tips cemner nk jadi cenggituh....most of them nih bloggers2 hiburan.....ade tue duk kt condo laie dgn hasil kerja as a bloggers...dapat invitations sana sini n dapat byk free gift laie..hukhukhukhuk...takyah kena maki...tak yah dapat warning letters etc....suke2 ti je nk buat ape.....hrmmm rejeki masing2...semua Tuhan punya kuasa...harap2 rejekiku juga akan bertambah baik tak lama lagu....



merenung bintang..........[bintanglah sangattttt]

baideway ari nih pose kamis......pagi tadik tak sempat minum sebab salah tgk jam...sempat belasah makan 2-3 potong betik jer...mase tgh masak air n celup teh dalam air tetiber dengor azan berkumandang...alaaaaahai....teruskan jualah.....huhhhu...bukan kena kerja buat jalan pon...huuhu...

oklah,sekian blog pada kali ini.

LOL,
ezam

6 ulasan:

dir&fara berkata...

salam.. trime kasih sebab sudi singgah.. tentang cerita tu, harap dapat teruskan membaca di 3 buah blog lagi utk mendapatkan kesahihan cerita itu.. tiada niat nak mengaibkan dia.. sekadar kesal dengan kesilapan selama 2 tahun yg dilakukan tanpa ade kesedaran..

Asrul "iLham" Sany berkata...

it's not easy to be a full time writer.

;-)P

ezam berkata...

D&A:dh baca dh..mcm kelakar..ntahape2ntah

asrul:i know i've been there....i kan ex scripwriter cum assistant producer....huhuhu

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

syok kan kalau dapat mengadap blog dari pagi sampai mlm...haihhhhhhhhhh......

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

selamat berbuka posa

ezam berkata...

yanie:tulah kannnn.....huhuhu makeseh..meh buka skali..mak hajjah masak lauk jantung tumis,pari bakar masak lemak kenchur,cempedak goreng...tapi makan buah rambutan jer...