Sabtu, 5 Disember 2009

cerita bergambar aktiviti hari sabtu..........

hari ni seperti biasa bangun3 tido siang hari,kapla rasa mamai2 manja...seb bek emak kejut semayang zohor..kalo tak mahu tak sedor diri...after bangun n solat, on9 usha2 cuci mata baca blog horang terasa mcm nk kuar ke pekan membeli belah..cewah..amik kunci bmw terus chiow..skali sampai pekan belek2 wallet ceh kusun rupernya.....takpe2 i got magic card...hahahaha..soooo singgah ke umah watson nyambek beli sket brg2 keperluan diri.....


thanks abg watson......


beli timbang sebab badan dh naek soo kena jaga badan kay...


kawanku bilan mukeku dh makin comot dan gelap..siyuuuut..
tapi mmg pon sbb tak pernah cuci muka...
selalu pakai lux jer..hahaha


tatau nape beli..bukan minat pon..but when i saw i feel like i saw beckham...
so i just grab it..sape taw ai ken be gorjes like him..hahahah


ni my adek,fared...my assistant fotografer..idola dia aliff ajizz...
nk muntah wa dengor!!!!


upin n ipin...si zakwan ni achik soh tngok kemera dia duk tgk jari piss dier tuh...


tak sudey2 tgk jari......


pernahkah kau berfikir seketika berada di tempatku.....ececececceeh



sebelom maghrib kite hangkat besi dulu...hukhukhuk....
last2 pewot jer yg membesor..
hahahaha

itulah saja aktivit ari nih..lepas maghrib ni seperti biasa nk sambung tido....pada yg tak tau my working hours is from 12am-9am or 1am-11am...hukhukhukhuk..

sekain,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

2 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

hahaha..ezam,budak tu pun same mcm anak buah ai..kalo amek gambar tunjuk peace,dia duk tgk jari dia je,nak pastikan jadi ke tak sign peace yg dia buat tu..

rindu kamoo kt fb..kembalilah....
:p

Asrul "iLham" Sany berkata...

pose couture.
huhuhu