Khamis, 3 Disember 2009

kerana percayakan siti.....



takde keje bangun tido godek2 pc..on9 tenet..ingat nk review citer nenek kebaya..carik2 gambor nenek kebaya jumpe lak gambor ni waktu wedding diana rafar...gambor tok iti dkt flicker inchek ni(klik sini)..hahaha so apo laie set jadik background lah.....

giler wank kepala otak nih kalo tgk siti..hahahaha...suke ati la bini orang ke ape ke...ai hardcore fan okey....[hardore konon padahal tak pernah beli CD beliau..ade pon orang bagik..hahaha]...saya follow siti since wirawan remaja EON iaitu sewaktu kami berdua berumur 16 tahun sehinggalah sekarang siti dh berumur 30 dan saya tetap menten 17 forever..hahahahaha....

p/s:credit to ecik eddy tuan gambar siti ini.

walo ape org mengata/mengutuk/benci pasal dia i dun care..dah namanya pon manusia sah2lah tak perfect..pehtu dia ni kan penyanyi bukan ustazah so janganlah jadikan dia contoh keterlaluan...amik yg positip dan buangkan yg kalian rasa negetip....ape2pon semoga siti sukses dalam semua benda dia buat..ade baby ke takde ke tuh personal..

walo ade banyak klon..walo saiz siti up n down like a merry go round dia tetap no.1....[dan dalam ranking top10 dalam idup wa...LOL]sekarang nih lagu tahajjud cinta duk bermain2 di sgenap penjuru bilik bujang suntiku[ahaks] mendayu2 sekali..terbuai2 di buatnya..lagu2 dia adakalanya sangat kena ngan my life[haktuih]..macam kena je....."Pernahkah kau bermimpi seketika Berada di tempatku...." seolah2 siti memahami diri ini.....hakhakhakhak....



Ku sunyi dalam gembira
perih pedih tanggung derita
sungguh aku bukan wali
yang suci dari hina dan benci

menangkap lagu nih...lama2 leh tangkap leleh..[almaklum tgh selesema kan..]..thanks siti for everything..teman pergi n balik kerja n teman tidur ku jua...i mean dodoikan i tido...tanpa anda hidup saya pasti tak bermakna..hakhakhakhak...


wokeylah...mahu tengok nenek kebaya.."bangggsssssaaatttttt!!"..[bukan mencarot ye tuan2..ini dialog feberet nenek kebaya a.k.a intan sari]



sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

5 ulasan:

JMR berkata...

fanatik tol ngn ct..smpai wt wallpapepr..hehehe

ezam berkata...

hahahahahha nk wat camner..kami membesar bersama2..hahahaha

ezam berkata...

lagipon semua gambar2 hasil tangkapan sendiri dah hilang after formatting......bangsattttttttttttttttt!!!!!!..hahahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

errrr....errr...




tak mo ambik pic cik yanie gebu jadi wallpaper ker?


hahhahaha....pasti hari2 sejuk mata memandang wajah ku di mana2....ahaks~~

ezam berkata...

hahahahahaha...tak jumpe pon piccer cik yanie kt mana2 flickers.....lagipon nanti kolo ku bikin wallpaper nanti ade org marahhh..tok iti takpe..atok K kesukanan(sporting)