Rabu, 16 Disember 2009

krismes n year end.....



krismes dh dekat menjelma....maknanya dh hampir2 nk ending 2009 dan maknanya jugekk taun depan guwe dah 31..owhhhhhhh NEHIIIIIIIiiiiiiiii.....hahahahah..takde hal lah...umoq je plus 1 tapi raut wajah n kerekter tetap hati remaja[purba].....
baideway ni pic2 yg takdapat nk hapdet dalam entry itu ari.....

kali ni xdapek den nk snap lebey2 sebab begitu rameinya kanak2 skola dgn pelbagai gaya dan bau kt soping merket nun..lemassssss dennn....next taim bley tak kerajaan pendekkan coti skolah..hahahaa



ini ibu peri eh bukan auntie peri....lemak berkrim disukai ramei.......


tue dia mantul2 auntie peri ni perform...hahahahaaha...



saya sangat suka kaler merah..kaler no.3 selepas hitam n biru...



tgk show auntie peri mcm umah sindrik....hiks...giler ar leher tenggelam.....[watermark saje kaver dada yg bidang tue okeh]



everything is plastic even the tree......i need a real pokok!!!!!



langsir ni cukup2 buat langsir 6 set 3 panel tingkap umah emak nieh.


best dow lepak kt tangga ni cuci mata...hahahah


'cantek gak ghupernya bini aku ek.'kata si suami dalam
ati sambil menjeling amoi sebelah.


mengingatkan saya pada kisah buku kanak2[dem i foget what was that story]


so kalerful...so gei...hahahhaha

regardless isu2 politik/perkauman/etc kita sememangnya beruntung sbb dapat selebret each n every celebration tanpa sebarang sekatan dan gangguan...hrmmm

n baideway dh genap 2 ari bersemayam di umah tanpa bergerak keluor dari klang..huhuhu...almaklom tgh2 bulan plus malas sangat nk kuor..terasa jauh pulok...hehehehe...

oklah mau tidor sudey....

sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

7 ulasan:

eQbalzack berkata...

sesuai sgt dah berumah + tangga....

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

auntie peri sangat GEBU~

hahahha...

dada bidang? ada ketul2 tak? hiks~

31 tahun...ada apa dengan angka? yg penting hati n jiwa sentiasa MUDA....

=}

ezam berkata...

abg eq:tgu yg tua lepas dulu...hahahahah


yanie:jiwa mmg sentiasa mudo.....foreber..hahhahha

Mimie.Candy Cane berkata...

wahhh...menjelang tahun baru,lay out pun baru yer...nice sangat2..

happy new year ezam!!!!

ezam berkata...

takdo kojo camnilah mimie....coti 2 ari duk atas katil jer..hahahah


happy new year 2 u 2...

NooZaidi berkata...

seronoknya jalan2 makan angin.dengan makwe ye ezam?

ezam berkata...

zaidi:makwe??xdelah...ngan kawan je...jalan2 amek gambor..