Ahad, 21 Februari 2010

tangan yang menggoncang.....LoL

kelmarin
baca entry fid pasal simian line 


pehtu tinggalkan komen.
dia bilang dia tak caya
sentap!!!
ngehngehngeh

 nak bukti katanya..
meh2 wa tunjuk meh
wahahaha


fid,
pecaya tak sekarang???
hehehehe

google punya google
banyak kisah pasal tangan dan rahasianya
nk cek dara,nk cek fortune,nk cek itu ini
macam2 ada

manakala
tanganku adalah rahasiaku
hrmmm
lelaki pasti tau
hahahaha
terlebey sudeyy


sekian,blog kali ini.
take care,
ezam

10 ulasan:

Farid Fernandez berkata...

tanganku adalah rahasiaku





AGAGAGAGAGA

eqbalzack berkata...

tanganku selalu je menang contest! hehe...

ezam berkata...

farid:apakah????macam biasa aje..ahhahahha

Abg eq:tanganku selalu gagal di dalam ape jua pertandingan..hahaha

Atan Athen berkata...

tgn ak la yg wat ak gemok...asyik suap nasi dlm mulut ak je....hahahha

fiD berkata...

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


soryyyyyyyy bro! saje jew, coz memg agak susah naj jumpe!

jap ! ko ade x salasiah jepon???

org jepon byk ade benda nie,aku ade salasiah jepon wooo,,

sory again..

kalu ade FB,sile lah join simian line,byk lagi bangse kite kat sane,huhhu,,

sory!

Qarl berkata...

bro

dedahkan lah rahsia tgn2 tuh

tuk rujukan org lain gak

ezam berkata...

fid:alalalaalala saje je lah xde mende pon..hehehehe..ade ek grup simian line???

ezam berkata...

qarl:dah banyak dah blog citer pasal rahsia tangan....kegunaan tangan dan jari mau ulas???

ahahahahaa

HEROICzero berkata...

tanganku adalah rahaasiaku. haha!

asal tapak tangan aku mcm lain dari pic? esok nak p check tapak tgn sekor2 kt kelas.

ezam berkata...

hero:sindri maw ingat apa lelalki suka bikin dgn tangan...ahahaha