Sabtu, 6 Mac 2010

kesah sentap dolu2

suatu petang di dalam bas
sekumpulan budak2 sekolah menengah beborak sakan
dengan telor jawa yg agak pekat

::budak comel::
aku ingat nak jadi steward lah

::budak2 tak comel 1::
elok lah tue.
nanti ko pegi belakang
kapal terbang tu wilie ke atas
nanti ko kiri dia senget ke kiri
ko ke depan nanti kapalnye terjunam

kemudian masing2 tergelak sakan

::budak tak comel 2::
habis lah nanti semua makanan abih ko makan
ntah2 tak naek kapal terbang tu.

ye semua gelak lagi termasuk budak comel

[cilakak.siyalan.bengkek je]


 



note:saya tak merindui langsung jaman2 high school.


sekian,blog kali ini.

take care,
ezam

7 ulasan:

jerry maguire, jr. berkata...

ur pic - is dat erk - a tit?

*larikkk

Mimie.Candy Cane berkata...

ezam~ i know hows the feeling.tp ai still rindukan zaman high school kecuali bahagian di mana saiz fizikal sy jdi gurauan..

u looks great now,so forget the past.

ezam berkata...

ss:ahahahahha tng tu lah nampak kannnnnnn....

mimie:tatawlah...mmg tak suka zaman sekolah except taim dapat no.1 dalam kelas..hehehehe

PeQ GaRaGe berkata...

budak comel tu da jadi ape skang? hehehe

ezam berkata...

peq;budak comel itu berubah menjadi bertambah comel dan lagi comel....muahahahhaha

makcik rokiah berkata...

gambar kerek giler.. hahhaa

ezam berkata...

kerek kah??hehheehehe..eksen aje sket..