Isnin, 28 Jun 2010

selamat tinggal opis...selamat jalan kerja.....

bermula dari hari ini
saya akan berchoti sehinggalah 4|july|2010
sudah lama tidak mengapply annual leave sejak ke langkawi dulu
sudah tidak tertahan menanggung beban memikior pasal kejer
just wanna take short break and wanna have fun
takmo langsung pikior pasal kejer!!!!!

muke heppy...keerrrr???

berikot adelah ektibiti minggu ini:

28|6-karaoke
29-1|6-family trip to newcastle
2|7-takde plan lagik.maybe fotog[or rehat kot]
3|7-melepak dgn dak hanie &cD[sesapa nk join ok jer tapi sila sponsor kami]
4|7-fotography show[kot]

harap2 semuanya selamat
dan berjalang dengan lancars

buat peminat2 pembaca blog yg tak femes ni
kolo tak hapdet entry pepaham lah ye
tapi akan cube blogwalking kt blog  kalian juga


kepala dh sasau
badan dh lemau
its time to chow chin chow

note:
annual leave ade 28 hari berbaki
banyak lagikan????

sekian,blog kali ini.

yang bukan supermen,
ezam

15 ulasan:

Farid MOFASAD berkata...

selamat bercuti mak ayam~

ezam berkata...

haku ke ko mak hayam????

dasar gile glemer....


eh....

selamat bekerja justin gleber...

sila diet....!!!!!

zulfadzly berkata...

lepas belanse dia plak bercoti..lepas tu naik la H****R baru..lepas tu claim diri secomel JB..



haaaissshhhh...susah betul nak bercakap jujur nih..hahahahahahahha..

ezam berkata...

zul:wa tak paham.....





hrmmmmmmmm......




demmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

h a n i e berkata...

xde..xde...3hb tu kensel!
ai merajokkkkkkk!!

ezam berkata...

ok...wa dh paham....


kemahen zul ek..dalam diam follower tegar justin gleber...



terbaekkkkk!!!!!

ezam berkata...

hanie:alalaalalalalala

muke yu nampak mcm hanis zalikha lah sekali imbas....


**chakkk**

zulfadzly berkata...

takde makna wa nak polo men-tegar kalau x dipaksa dinding ke dinding..demi x menghampakan bff beliau,gf beliau,kakak kesayangan beliau aku paksa diri nak jenguk..sekali bukak..wahhhhhhhhhhhhhh...


i'm speechless


rasa nak menghina dan mencaci jer..nasib puasa..kalau x..hahahahahahah

tasekM berkata...

hensem budak ezam nih....

hani, sila ngorat!!

hehehe..



.

-cD- berkata...

Ermmm seperti biase la kan..
plan bagai nak rak siap da masuk entry bagai..

tapi empunya badan nie tidak diberitahu pun.. cene tu?

p/s: pe2 hal rujuk mu PA..
hahahah

E.d.Y berkata...

selamat bercuti...ole2 jgn lupa

ezam berkata...

zul:alah...malu nk ngaku pula....hahah


cik tasekM:hanie terlalu cantik buat saya

bley????


edy:ole2 tader tapi ole ole ole ole lagu bola ade..hhaha

ezam berkata...

cD:spesel treat for yu....sabtu ni ek!!!!!!

Boy berkata...

wahhhh macam2... simpan cuti wat honeymoon.. ahahha

ezam berkata...

boy:ni kire haniemoon lah nieh..