Jumaat, 2 Julai 2010

terbang melayang.

baru tiba dari kelantan.
sungguh seronok bila tidak bekerja
rasa seperti bergentayangan
terbang bebas di awan biru
 
dan sempena menyahut seruan tag boy
saya mengapungkan diri saya dgn jayanya
semuanya berkat ilmu dan hati yg tulus
 
::i'm flying without wings::

TAPI
satu saja tak mencukupi
jadik saya upload dua
tapi kan kan kan
dua juga tak mencukupi
saya upload foto adek2 saya juga ye boy
 


jangan risau.
saya takkan sesekali join contest tersebut
kategori umor ujung2 remaja ni
saya sesuai menjadi juri saja


mcm kucing parsi juri propesenel ni kan???
 
mungkin juga sudah masanya saya menjadi mentor
membantu anak2 remaja terbang di udara
 [ngarottttttttttt]

ermmmm....
dah penat terbang melayang
seperti kawanan unggas dan beburung
mari kkita berehat sebentar
 
toblerone is not good.durian is.

 
note:
bila sudah terbang tinggi melangit harap tak lupa pada daratan.


sekian,blog kali ini.

yang letih jadik supir,
ezam

18 ulasan:

h a n i e berkata...

eeeeee...nmpk perut yg...





xpe lah. besok jek la ckp.

hahahahahaha!!

Farid MOFASAD berkata...

pusat yu seksi~

sepet berkata...

anda memiliki sepasang mata yg sepet..

adakah??

hahhaa..

ezam berkata...

hanie:itu baru perotnya....hahahahaha



tang nk membahan nampak je kan...

ezam berkata...

farid:tengok pusat cenggitu pon seksi ke?????sila makan obat....


sepet:ha'ah mata buka setakat sepet malah kero juge kadang2...hahah

citahrudin berkata...

arek jajan!!!!

♥ Vee Violet ♥ berkata...

seriously vee suka pic adek ezam yang pakai baju putih yang melompat dekat tengah tue...
:)

ezam berkata...

citah:arek jajan seg kayo opo yo??mengko pak tukok ke...tapi usah seng larang2......rongposen and below okeh....haaahhaha

vee:semua pesen mcm sengal2 ubi...

Boy berkata...

wahh perottt.. pregnant eh? hehe

hebat2 i believe i can fly tu

*baling toblerone kat pale*

ezam berkata...

boy:dh 31 taon kot peknen tak beranak ranak..hahahah


mengongggg!!!!!

Boy berkata...

hilang kepercayaan lepas tengok gamba perut tu

ezam berkata...

pasti teruja kan tk perot seksi2 rare mcm tu



**pensan**

Boy berkata...

hehe... nk duwian!

ezam berkata...

kolo menghala ke sana jgn lupa berenti kt org jual durian tepi jalan tu....yg fresh dr kebun derang sendiri


memang terbaekkkkk wok!!!!!!!

sendawa pon baw marbeles siap kena bukak tingkap...hahhaah

E.d.Y berkata...

peruuuuuuuuuuuuuuuutttt

pengsan 5 saat...

ezam berkata...

tu haaa...teruja sampai pensan.....


**amik air sebaldi nk siram edy**

Liliyuli berkata...

dah terpikir dah ni..ok ok tak nak cakap pasal perut...

ezam berkata...

kejissssssss...hahahaha